Lief: Yolanda Hadid deelt zeldzame foto van Gigi en Zayn na gender reveal

Zó ziet gloeien van geluk er dus uit.

Beetje bij beetje drijven er steeds meer beelden van Gigi Hadids zwangerschap boven water, mede met dank aan moeder Yolanda Hadid. Zo deelt ze nu een foto van de (stralende!) jonge ouders na de gender reveal, terwijl de drie elkaar op een ander beeld stevig knuffelen.

Zwangerschap Gigi

Gigi Hadid beviel afgelopen september van een dochter, en houdt zich sindsdien wat meer gedeisd op social media. Niet dat ze tijdens haar zwangerschap wél veel over haar pregnancy perikelen deelde: het model zocht destijds (terecht) de rust op. Tijdens een Instagram-livesessie in juli lichtte Gigi die keus uitgebreid toe. 'Uiteraard denk ik dat veel mensen in de war zijn omdat ik niks meer deel, maar ik ben zwanger tijdens een pandemie, en daarmee is mijn zwangerschap natuurlijk niet het belangrijkste in de wereld.'

Foto's dochter

Inmiddels hebben we af en toe een glimp van haar zwangerschap en kersverse dochter mogen opvangen. Hoewel de naam (nog) niet bekend is gemaakt en haar gezicht ook steevast buiten beeld blijft, geeft de familie af en toe een lief inkijkje in hun familieleven. Zo deelde Gigi eerder een foto op de boerderij van haar moeder (met draagzak!), en weten we door dit beeld dat haar dochter óók prachtige blonde lokken heeft.

Gender reveal

En nu is daar dus die terugblik op de gender reveal, waar we Gigi en Zayn met een fantastische roze taart zien. 'Dit roze babynieuws was ons hoogtepunt van het jaar 2020,' schrijft Yolanda Hadid bij de foto. 'Bedankt mama en papa, dit is een geweldig cadeau.' Daar zijn de jonge ouders het zichtbaar helemaal mee eens: de twee hebben een lach van oor tot oor.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid