Leighton Meester en Adam Brody reageren eindelijk op de nieuwe 'Gossip Girl'-reboot en dit hebben ze te zeggen

Ontdek hier of de Gossip Girl en The OC-alumni van plan zijn om de serie aan hun watchlist toe te voegen.

Het is alweer acht jaar geleden dat de laatste aflevering van Gossip Girl verscheen en dat betekent dat we al bijna een decennium lang het drama van de Upper East Side missen. Niet getreurd, want we hebben eindelijk iets om naar uit te kijken. De Gossip Girl-reboot is officieel aangekondigd, de nieuwe cast is bekend en de eerste foto's van de nieuwe personages op de trappen van het Metropolitan Museum of Art hebben het internet al veroverd.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Terugkeer originele cast?

Het nieuwe verhaal speelt zich af in dezelfde wereld als de originele serie, wat betekent dat Serena, Blair, Dan, Nate en Chuck eventueel een terugkeer maken. Executive producer Josh Schwartz vertelde tijdens een persconferentie in 2019 dat hij lijntjes uitzette naar alle originele castleden om te kijken of ze interesse hebben in de reboot. Niet gek dus dat de hele wereld zich afvraagt wat de originele Upper East Siders denken over de nieuwe serie.

Twijfels Leighton Meester

Penn Badgley (Dan Humphrey) gaf al aan nieuwsgierig te zijn naar de reboot in een interview met Variety. Chase Crawford (Nate Archibald) vertelde de August Man ook al dat hij een mogelijke cameo wel ziet zitten. Ook Blake Lively (Serena van der Woodsen) vertelde in 2017 tegen Variety dat ze een mogelijke cameo niet uitsluit. Leighton Meester (Blair Waldorf) wist daarentegen lange tijd de vragen over de Gossip Girl-reboot te omzeilen, maar echtgenoot Adam Brody vertelt eindelijk wat hij en Meester denken over de nieuwe serie.

candids march 01, 2010
Ray TamarraGetty Images

'We gaan het proberen'

De Wall Street Journal vroeg Brody - die zelf een teen drama veteraan is dankzij z'n rol in The OC - of hij en z'n vrouw van plan waren om de Gossip Girl-reboot te bekijken. 'Ik denk niet dat we het hele seizoen gaan uitkijken, we zijn niet echt de beoogde doelgroep,' vertelde de 41-jarige acteur. 'Maar ik denk zeker dat we het gaan proberen.'

Daarnaast lijkt het erop dat de voormalige Queen B haar handen al vol heeft aan een andere koningin. Verder in het interview vertelde Brody dat Meester net als velen van ons The Crown bingede tijdens de quarantaine. De Britse royalty staan dus voor nu in ieder geval hoger op de watchlist dan de Manhattan royalty.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity