Alles over Duke Nicholson, de nieuwe liefde van Bella Hadid

En inderdaad: het is dit keer dus niet The Weeknd.

Als we Page Six mogen geloven is Bella Hadid niet langer single: ze zou aan het daten zijn met Duke Nicholson, de kleinzoon van een Hollywoodlegende. Vogue zet alles over de vermeende nieuwe liefde van het half-Nederlandse model op een rij.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bella Hadids' dateleven

Eerlijk is eerlijk: we houden met dit nieuws een béétje een slag om de arm, want Bella's management wil niet op de geruchten ingaan. Toch zouden 'bronnen' aan Page Six hebben verteld dat de twee al minstens een paar maanden tijd met elkaar doorbrengen, en Duke het model vergezeld zou hebben tijdens een trip naar New York. Ze zouden ook haar verjaardag – die ze afsloot met een girlstrip naar een tropisch eiland – samen hebben doorgebracht. Bella Hadid was eerder op en af samen met zanger The Weeknd.

Wie is Duke Nicholson?

De achternaam van de 21-jarige Duke Nicholson zul je waarschijnlijk herkennen: hij is de kleinzoon van de bekende Amerikaanse acteur Jack Nicholson. Duke treedt in de voetstappen van zijn opa, want hij is zelf ook acteur. Zo speelde hij in Jordan Peele's Us en zal hij met Armie Hammer, Gary Oldman en Michelle Rodriquez in Nicholas Jarecki's volgende film Crisis (Dreamland) spelen. Duke groeide op in Los Angeles, waar zijn interesse in acteren geleidelijk is ontstaan. Met zijn opa praat hij niet veel over acteren: de twee hebben het vooral over sport, vertelde hij in 2019 tegen The Hollywood Reporter.

duke nicholson bij de 4th annual kodak film awards
Duke Nicholson
Emma McIntyre / Getty Images

Gemeenschappelijke connectie

Wie fan is van Lana del Rey, zal Duke ook herkennen van haar albumcover Norman Fucking Rockwell. Die klus kwam spontaan tot stand: de twee zijn vrienden en ze vroeg impulsief of Nicholson haar albumcover wilde sieren. Al is dat niet de enige keer dat Luke aan de haal ging met een knap staaltje poseerwerk, want hij heeft ook model gestaan voor Louis Vuitton in mei 2019. Virgil Abloh – de man achter die collectie – is ook geen onbekende voor Bella, want de twee hebben aardig vaak samengewerkt. Of Virgil de cupido in dit mysterieuze nieuws is moet nog maar blijken, maar een mooi verhaal voor later zou het zéker zijn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid