Brits model Stella Tennant overleden op 50-jarige leeftijd

Brits model Stella Tennent overleed op 22 december onverwachts op 50-jarige leeftijd.

Model Stella Tennant is dinsdag op 50-jarige leeftijd overleden. Het Britse model en de muze van Karl Lagerfeld dat door velen in de industrie werd omschreven als legendarisch overleed onverwachts op 22 december, slechts vijf dagen na haar verjaardag. Dit maakte haar familie vandaag via een verklaring bekend.

Stella Tennant overleden

Het trieste nieuws van Stella's overlijden werd vandaag bekendgemaakt middels een verklaring van de familie aan de PA News Agency. 'Stella was een geweldige vrouw en een inspiratie voor ons allen. We zullen haar missen en vragen als familie om respect en privacy', leest een deel van het bericht. Het overlijden van het model, vijf dagen na het vieren van haar vijftigste verjaardag, kwam voor eenieder onverwachts, volgens politie is er op dit moment echter geen spraken van een misdrijf of andere verdachte zaken.

stella tennant
Peter White

Carrière

Stella Tennant begon haar carrière als model in de jaren negentig en liep shows voor modehuizen als Chanel, Alexander McQueen, Givenchy en Versace. Ook verscheen ze regelmatig op de cover van Vogue, waarbij in 2018 voor het laatst voor het 25-jarige jubileumnummer van British Vogue. In hetzelfde nummer vertelt Stella hoe ze met toeval in de modewereld terecht kwam, voorheen leefde ze als kleindochter van de Hertog van Devonshire, Andrew Cavendish, een rustig leven en wilde ze beeldhouwster worden. Een beroep dat ze omschreef als haar eerste echte liefde.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity