Wie is Dalton Gomez, de verloofde van Ariana Grande?

We kennen Dalton Gomez als de kersverse verloofde van Ariana Grande, maar wie is hij eigenlijk?

Zangeres Ariana Grande verraste de wereld afgelopen zondag met leuk nieuws: ze is verloofd! Via haar Instagram-account liet Ariana weten dat ze gaat trouwen met haar nieuwe vriend Dalton Gomez. Alleen, de eerste vraag die bij velen op kwam was: wie is Dalton Gomez precies? Vogue zocht het voor je uit.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Makelaar

Dalton Gomez is vijfentwintig jaar en groeide op de in de staat Californië. In zijn jongere jaren bracht hij veel van zijn tijd door als danser, maar sinds vijf jaar gaat hij door het leven als makelaar. En met zijn nieuwe baan verdient Dalton goed – hij verkoopt als makelaar voor de Aaron Kirman Group huizen die miljoenen waard zijn aan zijn A-list celebrity klanten.

Videoclips

In zijn vrije tijd zien we Dalton wel eens verschijnen in een videoclip van de meest bekende popsterren, vooral in die van Ariana zelf. Velen denken dat Ariana hiermee laat zien dat haar relatie met Dalton for the long haul is. Zo is hij te zien in de videoclip voor Rain On Me van Ariana en Lady Gaga, en in de video voor Stuck With U, een lied dat Ariana samen met zanger Justin Bieber uitbracht.

Privé

Over het algemeen deelt Ariana haar liefdesleven met de wereld. Zo spreekt ze openlijk over haar vorige relaties in haar muziek en deelde ze in het verleden kiekjes van haarzelf en haar toenmalige partners via Instagram. In haar nieuwe relatie met Dalton pakt de zangeres het anders aan. Volgens de Amerikaanse nieuwssite People is het stel al sinds februari van dit jaar samen, maar maakte Ariana haar relatie pas deze zomer Instagram official. Naar verluidt heeft dit te maken met de publieke break-up met ex-verloofde Pete Davidson.

Verloofd

Ariana Grande maakte haar verloving met Dalton Gomez bekend via een reeks foto's op Instagram. De 27-jarige liet met de foto's onder andere haar verlovingsring zien: een gigantische diamant en een parel die ernaast geplaatst is. 'Voor altijd en nog wat langer,' schrijft de zangeres als caption.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Wedding Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity