Deze grote stijllessen leerde Brooklyn Beckham van zijn ouders Victoria en David

Dit leerde Brooklyn Beckham over de stijl van z'n vader David.

Deze feestdagen mogen we er helaas niet op los knuffelen met onze familie en dat is voor velen een lastige boodschap. Als reactie op deze moeilijke tijden lanceert Zalando de hoopvolleWe Will Hug Again’-campagne. Een aantal grote namen uit de modewereld waaronder Diane von Furstenberg, Jeremy Scott en Brooklyn Beckham ter ere van de campagne hun knuffelfoto’s op social media.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nu de laatste dagen van 2020 op een hand te tellen zijn, blikt de oudste zoon van Victoria en David Beckham als onderdeel van de Zalando-campagne terug op een lastig jaar. Ook deelt hij z’n belangrijkste 2020 lessen met Vogue en daar horen natuurlijk comfortabele stijltips van papa Beckham bij.

'Ik neem van beide ouders stijladvies aan, maar luister meer naar m'n pa'

De stijltransitie van Brooklyn Beckham

Met een van de meest stijlvolle mannen ter wereld als vader en een succesvolle modeontwerpster als moeder moet een sterk stijlgevoel haast in Brooklyns genen zitten. Net zoals David en Victoria heeft de oudste Beckham-telg een aardige stijltransitie doorgemaakt. ‘Ik heb lange tijd een skinny jeans-fase gehad, nu is het allemaal wat losser’, vertelt Beckham. ‘Een beetje als een skater: baggy broeken, loszittende T-shirts in simpel zwart of wit. Ik neem van beide ouders stijladvies aan, maar luister meer naar m'n pa. Ze hebben mij geleerd om me op comfortabele stukken te focussen. En door hen draag ik nu meer vintage.’

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Focus op duurzaamheid

Ook duurzaamheid staat hoog op de fashion prioriteitenlijst van Beckham. ‘Duurzaamheid is iets waar ik me continu op probeer te focussen. Ik koop niet veel kleren en ik probeer m'n kleding zo vaak en zo lang mogelijk te dragen.' Ook is duurzaamheid het perfecte excuus voor het 21-jarige model om even de kledingkast van vader David Beckham in te duiken. Voor elke geleende spijkerbroek hoeft er namelijk geen nieuwe gekocht te worden.

De belangrijkste 2020 les

'De grootste les die ik dit jaar heb geleerd is om geduldig te zijn', zegt Beckham. Oorspronkelijk stond Beckham’s bruiloft met Nicola Peltz gepland voor september van het nieuwe jaar, maar uit voorzorg heeft het koppel hun trouwdatum verplaatst naar 2022. Toch kan ook Beckham niet wachten op 2021.

Waar kijkt de jonge fotograaf en het voormalig Burberry-model nu naar uit? ‘Het einde van COVID!’ vertelt Beckham. ‘Draag daarom alsjeblieft een mondkapje en zorg ervoor dat iedereen veilig is. Laten we een einde brengen aan corona, zodat we de mensen die we liefhebben weer kunnen omhelzen.'

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity