Wie is Sebastian Bear-McClard, de man van Emily Ratajkowski?

Vogue vertelt je alles over de man van het zwangere topmodel.

Emily Ratajkowski is inmiddels alweer maanden zwanger, hoogtijd dus dat we wat meer kwamen te weten over de vader van de baby: haar man Sebastian Bear-McClard. EmRata maakte haar zwangerschap in oktober bekend met een cover voor de Amerikaanse Vogue, waarvoor ze een ijzersterke essay schreef, en vervolgens ontpopte ze zich als queen of maternity style. Maar haar social media-schuwe man Sebastian leeft minder in de spotlight. Tijd om hem toch eens beter te leren kennen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emily Ratajkowski's man Sebastian Bear-McClard

Emily Ratajkowski verwacht haar eerste kindje met haar man Sebastian Bear-McClard in 2021. Het koppel ontmoette elkaar in 2018, waarna ze na slechts enkele weken daten elkaar het ja-woord gaven in New York City. Emily was destijds een kersverse single, maar het bleek ware liefde op eerste gezicht: na twee jaar is het duo still going strong en dus in verwachting van hun eerste baby.

Acteur en producer

Hoewel Emily inmiddels een succesvolle carrière in de spotlight heeft als model en acteur, is Sebastian achter de schermen flink aan de weg aan het timmeren. Hij is bekend in Hollywood als producer, en heeft een aantal alom geprezen films op zijn naam staan. Zo produceerde hij indie films als Good Time waar Robert Pattinson in speelt, Heaven Knows What en Still Life. Sebastian is goed bevriend met regisseursduo de Safdie-broers, waarvoor hij de thriller Uncut Gems – met Jonah Hill en Adam Sandler in de hoofdrollen – co-produceerde. Inmiddels heeft hij ook al een aantal awardnominaties op zijn naam staan, waaronder een Gotham Independent Film Award voor Best Feature Film voor Good Time.

Valentijnsdag

Hoewel het niet bekend is waar en wanneer Emily en Sebastian elkaar precíes ontmoet hebben, werd het koppel voor het eerst samen gespot buiten bij het restaurant La Poubelle in Los Angeles, aldus de Daily Mail. De geruchten gingen destijds dat Emily slechts enkele weken daarvoor gebroken had met haar ex-vriend.

Geen fan van social media

Hoewel we iedere keer weer uitkijken naar een nieuwe zwangerschapsupdate op het Instagram-account van Emily, is Sebastian niet zo'n fan van social media. In het verleden postte hij zo nu en dan kunst en andere abstracte foto's op zijn account @sebobear. Echter, is deze middels volledig van het internet verdwenen.

Bekijk hier de beste zwangerschapslooks van Emily Ratajkowski.

Shop Vogue's Home Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity