Chrissy Teigen openhartig op Instagram: 'Ik ben nu vier weken nuchter'

De 35-jarige vertelde eerder in een interview een alcoholprobleem te hebben.

Chrissy Teigen is the real deal. Het model is altijd goudeerlijk op Instagram. Ze laat dan ook niet alleen de leuke dingen zien, maar deelt ook de mindere momenten uit haar leven. Waaronder haar problemen met alcohol. Zo vertelde ze drie jaar geleden dat ze te veel dronk en aan zichzelf moest werken. Op Instagram vertelt ze nu opnieuw hoe het met haar gaat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Alcoholproblemen

In een interview met Cosmopolitan vertelde het 35-jarige model dat ze tijdens een wellness retreat in 2017 een gezondheidsreset wilde doen. Ze merkte dat ze te veel dronk waardoor ze zich vaak schuldig voelde over haar gedrag tijdens award shows. 'Ik vond het altijd vervelend hoe ik mezelf voor schut zette voor mensen waar ik heel veel respect voor had,' vertelde Teigen in het interview. 'Het is geen goede look voor mij, ook niet voor John, voor niemand eigenlijk.'

Ook vertelde Teigen dat er veel alcoholmisbruik in haar familie voorkomt en dat ze zelf ook een persoon was 'die het niet bij één drankje kon laten'. Teigen slikte ten tijde van het interview bovendien veel medicatie voor postpartum depressie en angst. 'Alcohol helpt daar natuurlijk totaal niet bij,' vertelde het model.

Een wrede paar maanden

De afgelopen jaren ging haar relatie met alcohol op en af. Zo dronk ze naar eigen zeggen weer veel te veel tijdens de Oscars in 2019. Op Instagram laat ze weten dat het nog steeds een strijd is om helemaal van de alcohol af te blijven. Ook waren de afgelopen maanden volgens Teigen ‘wreed, vermoeiend, verdrietig en fysiek uitdagend’ als gevolg van haar miskraam in oktober.

Toch schreef Teigen op Instagram dat ze langzamerhand vooruitgaat. ‘De blaadjes aan de bomen zijn weer oranje in plaats van grijs en de hemel is weer blauw en niet zwart.’ Ook deelde het model een clip waarin ze zingt en danst op het liedje Good Morning uit de filmklassieker Singing In The Rain. Wanneer iemand onder de Instagram-video vraagt wat voor drugs ze gebruikt omdat ze zo vrolijk is, antwoordt Chrissy: 'Ik ben al vier weken nuchter.' De comment is al bijna 10.000 keer geliked en heeft over de 400 reacties van aanmoedigende fans.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gezonde start

Wil jij het nieuwe jaar ook beginnen met een gezonde en alcoholvrije start? In een interview met NOS vertelde onderzoeker Rob Bovens dat na een maand zonder alcohol je lever herstelt, je buikvet afneemt, je cholesterol daalt en het functioneren van je brein verbetert. Genoeg reden dus om in de voetstappen van Chrissy Teigen te lopen.

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity