Volgens geruchten is Harry Styles aan het daten met deze actrice

De zanger ontmoette de actrice tijdens filmopnames van Don't Worry Darling.

Na maanden speculeren over Harry Styles' liefdesleven, weten we nu eindelijk wie zijn nieuwe vriendin is. Volgens Teen Vogue ontmoette de zanger zijn nieuwe liefde vorig jaar tijdens opnames voor de film Don't Worry Darling en sindsdien is het koppel onafscheidelijk.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Harry Styles' relatie

Voor grote fans van de Watermelon Sugar-zanger komt het nieuws wellicht als een schok. Volgens Teen Vogue is de populaire Britse zanger niet langer vrijgezel. Hij zou zijn nieuwe liefde, actrice Olivia Wilde die je kent van Booksmart, vorig jaar hebben ontmoet tijdens opnames voor hun film Don't Worry Darling, een psychologische thriller die zich afspeelt in de woestijn in het Californië van de jaren 50. Sinds het starten van de opnames zijn de twee op verschillende plekken gespot.

Samen op bruiloft

Harry en Olivia werden afgelopen weekend samen gezien tijdens de bruiloft van Harry's manager waar de zanger optrad. Volgens aanwezigen nam hij Olivia mee als zijn plus-one en konden de twee niet van elkaar afblijven. Na het gezellige weekend spotten we het nieuwe koppel ook samen in Los Angeles, waar beiden wonen.

Geruchten

In november vorig jaar werd duidelijk dat Olivia en acteur Jason Sudeikis na een relatie van tien jaar, waar drie kinderen uit voortkwamen, uit elkaar waren. En afgelopen jaar werd Harry gelinkt aan model Kiko Mizuhara waarmee hij volgens goede bronnen aan het daten was. Geruchten over een relatie tussen Harry Styles en de tien jaar oudere Olivia Wilde deden niet eerder de ronde. Wel gaf Olivia in het verleden aan enthousiast te zijn over haar samenwerking met Harry in hun film Don't Worry Darling. In een interview met de Amerikaanse Vogue vertelt ze een victory dance te hebben gedaan toen ze hoorde dat de zanger was gecast voor haar film.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity