Emma Stone is in verwachting van haar eerste kindje met haar man Dave McCary

En we hebben de foto's als bewijs!

Emma Stone is zwanger! De actrice is in verwachting van haar eerste kindje met haar man Dave McCary. Hoewel het koppel het nieuws zelf nog niet officieel bevestigd heeft, is Emma wel al gespot met haar baby bump in de straten van Los Angeles. Wij vertellen je er alles over.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emma Stone in verwachting

Gefeliciteerd aan Emma Stone, want ze is in verwachting van haar eerste kindje met Dave McCary. De Oscarwinnaar leidt ondanks haar roem een heel privé leven, en het was dus niet zijzelf die haar zwangerschap bekendmaakte. Emma werd gefotografeerd in de straten van Los Angeles – mét haar baby bump. Een officiële bevestiging van het koppel blijft nog uit, maar wie naar de foto's kijkt kan het niet ontkennen: Emma is zwanger.

Emma straalt

Een bron dichtbij het koppel heeft zich wel al uitgesproken over de zwangerschap. 'Ze lijkt erg blij en erg opgewonden om moeder te worden - ze is constant aan het "ooh"-en en "aah"-en. Ze ziet er geweldig uit, ze ziet er gezond uit, ze straalt ', vertelde een bron aan Us Weekly. 'Ze is druk met haar vrienden en werk, ze blijft altijd actief en krijgt haar dagelijkse lichaamsbeweging.'

Emma en Dave McCary

De actrice en haar man en Saturday Night Live-schrijver Dave McCary begonnen met daten in 2017, nadat ze elkaar ontmoetten op de set toen Emma een show hostte. Twee jaar later vroeg Dave haar ten huwelijk. Het nieuws van hun verloving bevestigde het koppel met een Instagram-post, waarin we de bijzondere verlovingsring met parel van Emma te zien kregen. Dit jaar trouwden de twee in privésfeer.

Shop Vogue's Home Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity