Meghan Markle's halfzus brengt onthullend boek over familiegeschiedenis uit

In The Diary Of Princess Pushy's Sister Part 1 onthult Samantha Markle, zonder goedkeuring van Meghan, de grootste geheimen van de familie.

Het is een tijd geleden dat we iets hoorden van de Markle-familie, maar sinds deze week staat de halfzus van Meghan Markle - met wie Meghan een moeizame relatie heeft - weer in de schijnwerpers. Samantha Markle brengt haar nieuwste boek The Diary Of Princess Pushy's Sister Part 1 deze maand uit dat iedereen aan het praten brengt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Diary Of Princess Pushy's Sister Part 1

Samantha Markle staat op het punt haar boek over de geheimen van de Markle familie uit te brengen. Zondag 17 januari wordt de eerste druk van The Diary Of Princess Pushy's Sister Part 1 in de Verenigde Staten verkocht. De halfzus van Meghan laat op dit moment - zoals verwacht - niet al te veel los over de inhoud van het boek maar verzekert ons dat Meghan Markle zich 'gegeneerd' zal voelen. Ook denkt Samantha dat de rest van de koninklijke familie de verhalen uit het onthullende boek juist 'leuk gaat vinden'.

Familie Markle

Het eerste deel van Samantha's boek - de titel suggereert de komst van een tweede deel - gaat over haar eigen leven en haar kijk op de verschillende gebeurtenissen die achter de schermen plaatsvonden in de relatie van Meghan en Harry. Verder spreekt ze zich uit over de reacties van de wereld op het huwelijk van haar halfzus en wat voor effect dat heeft op andere leden uit de Markle-familie.

Respectvol

Alhoewel Samantha haar jongere zus niet heeft gesproken over het boek, vertelt ze aan The Sun haar best te hebben gedaan om het verhaal respectvol te schrijven. 'Ik schreef het verhaal met respect, wetende dat de familie het zou gaan lezen. Ik wilde niet dat er dingen in kwamen te staan waar ze niet blij mee zouden zijn.' Samantha Markle hoopt dat de koninklijke familie en Meghan Markle het boek als 'warm, grappig, eerlijk en oprecht' zullen ontvangen.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle