Kim Kardashian en Kanye West staan naar verluidt op het punt te scheiden

Ze hebben de scheiding nog niet aangevraagd maar bronnen zijn er duidelijk over: 'She is done.' Dit is wat we weten.

Volgens bronnen staan Kim Kardashian en Kanye West op het punt om een scheiding aan te vragen. Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen, want het waren lastige jaren voor het beroemde koppel. Zo waren er al maanden geruchten dat Kardashian en West elkaar zelden zagen en deed West deze zomer een paar choquerende uitspraken over zijn huwelijk tijdens zijn eerste presidentscampagne.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bipolaire stoornis

In z’n speech zei West onder andere dat hij Kim Kardashian had gevraagd om abortus te plegen toen ze zwanger was van North West. Na z’n speech deelde de artiest ook op Twitter dat hij sinds 2018 al van Kardashian probeerde te scheiden en dat Kim en schoonmoeder Kris Jenner hem wilden opsluiten. Later heeft de rapper z’n excuses aangeboden aan Kim en verwijderde hij de tweets.

In een statement op Instagram uitte Kardashian haar steun en begrip voor West, die lijdt aan een bipolaire stoornis. Ook vroeg ze aan de media en het publiek om de privacy van haar familie te respecteren, zodat ze in alle rust de gebeurtenissen van de afgelopen zomer konden verwerken.

'She is done'

Uiteindelijk heeft het niet mogen baten, want Kim Kardashian heeft volgens Page Six de bekende scheidingsadvocaat Laura Wasser ingeschakeld. 'Ze houden het rustig, maar ze zijn er klaar mee,’ zegt een bron. ‘Kim heeft Kanye zover gekregen om naar hun ranch in Wyoming te gaan zodat ze gescheiden levens kunnen leiden en rustig dingen kunnen regelen voor de scheiding. She is done.'

Kim als advocaat

De ingewijde voegt toe dat Kardashian haar wens om advocaat te worden wil doorzetten wanneer de scheidingsprocedure in gang wordt gezet. 'Deze scheiding vindt plaats, omdat Kim veel is gegroeid. Ze is serieus over het afleggen van het examen en het worden van advocaat, ze is serieus over haar campagne voor gevangenishervorming. Ondertussen praat Kanye over zijn deelname aan de presidentiële verkiezingen en andere gekke dingen, en ze heeft er gewoon genoeg van.'

Grootste struikelblok

Ook Kanye West lijkt klaar te zijn met het huwelijk. Zo vond de rapper de realityserie Keeping Up With The Kardashians 'ondragelijk' en wil hij niets meer te maken hebben met de Kardashian/Jenner-clan. Een scheiding lijkt dus onvermijdelijk. Volgens bronnen wordt het grootste struikelblok tijdens de procedure de verdeling van het vastgoed. Zo hebben West en Kardashian allebei een oogje op hun Calabasas villa in Californië.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity