Blue Ivy kan nu al beter dansen dan jij en dit is het videobewijs

De negenjarige heeft duidelijk de dansmoves van moeder Beyoncé geërfd.

Beyoncé's dochter Blue Ivy Carter vierde op 7 januari haar verjaardag en blijkbaar zit de kersverse negenjarige nog helemaal in de feeststemming. Tina Knowles deelde een clip van haar kleindochter op Instagram, waarin de performer in spé helemaal losgaat op het nummer Gimmie Dat van Ciara. Met Beyoncé als moeder moet een gevoel voor ritme wel in je genen zitten, maar waarschijnlijk was zelfs de Queen of Pop verrast door Blue's dansmoves.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Grammy nominatie

'Dit is Blue, maar ik zou zweren dat ik een negenjarige Solange voor me zie dansen,' schreef Knowles onder de post. Wil je Blue’s dansmoves zelf vergelijken met die van haar tante, dan kun je de cult klassieker Bring It On: All or Nothing op je kijklijst zetten.

Blue heeft meer dan alleen danstalent in haar mars, want in december werd ze genomineerd voor een Grammy. Hiermee is ze de jongste artiest die in aanmerking komt voor deze prestigieuze prijs. Blue werd genomineerd voor haar bijdrage aan het nummer Brown Skin Girl van moeder Beyoncé. Blue schittert niet alleen in de muziekvideo, maar ze hielp ook mee met de songtekst en zingt zelfs aan het einde van het nummer.

Toekomst in show business

Een carrière in de muziekindustrie lijkt de negenjarige dus op het lijf geschreven. Toch wist Blue in 2018 nog niet zeker of ze in de voetstappen van haar moeder wilde volgen. In een interview met Us Weekly zei Tina Knowles toen dat Blue 'nog niet besloten had' of ze de show business in wilde gaan. Dat was natuurlijk nog wel voordat Blue op de shortlist stond voor een Grammy, dus wie weet is ze inmiddels al overtuigd.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity