Jennifer Lopez hult zich in Iris van Herpen voor haar nieuwe muziekvideo

Jennifer Lopez hult zich voor haar nieuwe videoclip van In The Morning in een prachtige creatie van Iris van Herpen.

Stop whatever you're doing, deze beelden van Jennifer Lopez in een creatie van de Nederlandse ontwerper Iris van Herpen wil je even zien. De zangeres, actrice én zakenvrouw zweeft in haar dromerige videoclip voor het nummer, In The Morning, door het heelal. En dát moet natuurlijk geheel in stijl.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jennifer Lopez in Iris van Herpen

Jennifer Lopez verraste ons gisteren met een sneak peak van de video voor het nummer In The Morning. In de trailer is te zien hoe de zangeres door "het heelal" zweeft en dat doet ze zoals gewoonlijk - met behulp van haar stylisten Rob Zangardi en Mariel Haenn - op een stijlvolle manier. Vooral de pastelkleurige jurk van de Nederlandse ontwerper Iris van Herpen springt in het oog. De zwierige en lange 'Hylozoism' jurk is namelijk net zo betoverend als de video zelf. Om de look af te maken ruilde de zangeres haar honingkleurige coupe deze keer in voor paarse lokken, die iedereen overigens vorige maand al deden praten.

Boodschap achter de video van In The Morning

Achter de prachtige gewaden en fantasievolle videoclip schuilt volgens JLO een diepere boodschap. 'De video staat symbool voor een ongezonde relatie die niet van twee kanten komt. Soms moet je beseffen dat je iemand niet kan veranderen. Sla je vleugels uit en neem afscheid van situaties en mensen die niet waarderen wat jij als mens voor ze doet', aldus Jennifer Lopez via haar Instagram-account.

De volledige videoclip van In The Morning wordt binnen de komende 48 uur onthult. De zangeres maakt er een spektakel van en hint fans erop om haar Thriller-account en de website van JLo-beauty in de gaten te houden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity