De 'beruchte' nanny van prins Harry en William schijnt een van Archie's peetouders te zijn

In de jaren negentig behaalde Tiggy Pettifer, de nanny van Harry en William, herhaaldelijk het nieuws door haar uitspraken en manier van opvoeden.

Toen Meghan Markle en prins Harry hun zoontje Archie in de zomer van 2019 lieten dopen, weigerde het stel om de namen van zijn peetouders bekend te maken. Nu, na heel wat speculeren, lijkt het erop dat we eindelijk weten wie de peetouders van Archie zijn. En volgens een bron van The Sunday Times speelde een van de peetouders na de dood van zijn grootmoeder, prinses Diana, een grote rol in de opvoeding van Harry.

Peetouders van Archie onthuld

Na heel wat speculaties in de media, lijkt eindelijk duidelijk te zijn wie de peetouders van Archie zijn. Na zijn doop in 2019 wilden Meghan Markle en prins Harry zich niet uiten over de namen op de lijst. Maar dankzij The Sunday Times lijkt het erop dat er tenminste twee namen zijn onthuld. Volgens de bron staan zowel prins Harry's voormalige nanny Tiggy Pettifer als zijn mentor Mark Dyer op de lijst. Beiden speelden een grote rol in Harry's leven na de dood van zijn moeder, prinses Diana.

'Beruchte' nanny Tiggy Pettifer

Vooral de naam van nanny Tiggy Pettifer springt in het oog. Tiggy - toen nog Tiggy Legge Bourke - was tussen 1993 en 1999 de nanny van prins Harry en prins William, en wist in die zes jaar voor heel wat opschudding te zorgen in zowel de media als de koninklijke familie. Zo zou ze na de scheiding van Charles en Diana openlijk commentaar hebben gegeven op de manier waarop Diana de jongens behandelde, en ergerde Diana zich op haar beurt weer aan het feit dat Tiggy rookte in het bijzijn van haar kinderen.

Liefde voor Tiggy

Ook prins Charles had zo zijn frustraties over de nanny. Nadat Tiggy de jongens in 1998 liet abseilen zonder helm werd de nanny op non-actief gesteld. Harry en William deden een goed woordje voor de nanny en uiteindelijk behield ze haar baan. De liefde en adoratie die de jongens voor haar hadden, bleek telkens een belangrijke factor in de reden waarom Tiggy haar baan al die tijd wist te behouden. Toch nam ze na haar trouwerij in 1999 afscheid van William en Harry. Contact zijn ze echter nooit verloren, tenminste daar mogen we vanuit gaan, aangezien Tiggy Pettifer nu de peetmoeder van Archie schijnt te zijn.

peetmoeder archie
Prins Harry en zijn nanny Tiggy Pettifer
Anwar HusseinGetty Images

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle