Dua Lipa geeft een twist aan de Wonder Woman-look tijdens bezoek aan talkshow

Voor haar virtuele bezoek aan Jimmy Kimmel Live hulde Dua Lipa zich geheel in een jaren zestig look die ons deed denken aan Wonder Woman.

Zangeres Dua Lipa neemt het motto 'new year, new me' wel erg serieus. Tenminste, dat blijkt uit de nieuwe look waarmee we haar gisteravond spotten tijdens haar bezoek aan Jimmy Kimmel Live. De zangeres hulde zich voor deze gelegenheid geheel in een sixties-look die ons ergens ook een beetje deed denken aan Wonder Woman.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dua Lipa in sixties-look

Voor haar bezoek aan Jimmy Kimmel Live graaiden Dua Lipa en haar stylist Lorenzo Posocco diep in de oude trukendoos. Voorgaande jaren zagen we de zangeres vooral in outfits die ons herinnerden aan de jaren negentig, maar in 2021 gooit Dua het over een andere boeg. Gisteren ging ze verder terug in de tijd en liet zich inspireren door de felle kledingkeuzes uit de jaren zestig. Het resultaat? Een kleurrijke look - denk aan roze, goud én rood - die ons zelfs een beetje deed denken aan s'werelds meest bekende superheldin.

Dua Lipa als moderne Wonder Woman

In een Moschino-jurk met korset, hoge roze laarzen met krokodillenmotief van Paris Texas, juwelen van Shay Jewellery én haarklippen aan beide zijden van haar lokken poseert Dua Lipa - een aantal uur voor de show - voor een foto op Instagram. Gelijkenissen met Wonder Woman hoef je niet ver voor te zoeken: de hoge laarzen, mini-jurk, korset en haaraccessoires, zagen we bij deze superheldin voor het eerst. Nu, heel wat jaren later steekt Dua diezelfde look in een nieuw jasje. En als we haar fans en de reacties onder haar foto's mogen geloven is deze revival meer dan welkom.

Eigen modemerk

Dat Dua Lipa graag experimenteert met mode komt voor velen niet als een verrassing. De zangeres wordt regelmatig in gewaagde en opmerkelijke outfits gespot. In haar interview met de Britse Vogue vertelt ze zelfs graag haar eigen modemerk op te willen zetten. Wanneer en hoe ze dat precies gaat doen weet ze nog niet. Wel erkent Dua nu al dat het vast en zeker een zwaar proces zal zijn, maar dat is geen probleem. De termen 'babbystappen' en 'klein beginnen' zijn haar namelijk niet onbekend.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity