Alles wat je wil weten over Arthur Chatto, Queen Elizabeth's knappe 21-jarige achterneefje

De sportieve Arthur Chatto heeft wat weg van zijn oma prinses Margaret.

Queen Elizabeth heeft maar liefst acht achterkleinkinderen en acht achterachterkleinkinderen (negen met de komst van prinses Eugenie's baby). We kunnen wel stellen dus dat het makkelijk is om af en toe te vergeten wie wie is. Toch vindt er zo nu en dan een familielid zijn weg naar de spotlight. Op dit moment is dat haar achterneefje, de 21-jarige Arthur Chatto. Vogue vertelt je alles wat je wil weten over deze sportieve Britse royal.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Arthur Chatto

Chatto is de zoon van Lady Sarah Chatto, de dochter van prinses Margaret. Zijn vader is de Britse kunstenaar David Chatto. In juli 2020 was het koppel 26 jaar getrouwd en hebben samen twee zoons, Arthur en zijn 24-jarige broer Sam. De charmante Arthur is een echte sportfanaat – hij zit in een roeiteam. Daarnaast is hij personal trainer en zet hij zich in voor goede doelen.

Wereldrecordhouder

Met zijn roeiteam heeft hij zelfs een wereldrecord op naam staan. Ze waren namelijk het jongste team ooit dat meedeed aan de GB Row Challenge, een lastige roeitocht rondom Groot-Brittanië. 'We zijn verheugd om aan te kondigen dat we de GB Row onder Tower Bridge hebben voltooid en het jongste team ooit zijn geworden dat het heeft gedaan', schreef hij vorig jaar op Instagram. 'We hebben het gedaan in 42 dagen 8 uur 23 minuten 16 seconden. Het was een geweldig moment en maakte het allemaal de moeite waard.'

arthur chatto en lady sarah chatto
Pool/Max MumbyGetty Images

Student

Maar het is niet alleen sport waar de jonge Chatto zich mee bezighoudt. Hij volgt ook nog een studie aan de Universiteit van Edinburgh, in geografie welteverstaan. Daarvoor ging hij naar Westminister Cathedral Choir School en zat hij op Eton, waar prins Harry en prins William ook beide les hebben gehad.

Vriendinnetje & influencer

Wie een sprookje met Arthur wel ziet zitten, moet helaas worden teleurgesteld. Hij is al een tijdje aan het daten met Lizzie Friend, waarmee hij in Edinburgh studeert. 'Het klikte meteen", vertelde een bron aan The Daily Mail. 'Ze is heel lief, en ze vormen een heel leuk stel.' In 2018 meldde Tatler dat Chatto een vriend meenam naar de Royal Ascot als zijn date. Bovenop dit alles is hij ook nog de officiële brand ambassador voor Engels horlogemerk Elliot Brown en alpinisme kledingmerk Jöttnar – een echte influencer dus.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Home Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity