Joe Bidens kleindochters stalen de show in deze designerlooks tijdens Inauguration Night

De Biden-familie ging all-out met hun looks voor het avondgedeelte van de inauguratie.

Na een drukke inauguratie dag, werd de dag waarop president Joe Biden en vicepresident Kamala Harris werden beëdigd afgesloten met een virtueel evenement getiteld Celebrating America. Het muzikale spektakel was ter vervanging van het inaugural ball, dat werd gecanceld vanwege het coronavirus. De Biden-familie ging wederom all-out met hun looks voor de gelegenheid.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Muzikaal spektakel Celebrating America

Gewoonlijk wordt de inauguratie van de nieuwe president en vicepresident van de Verenigde Staten afgesloten met het inaugural ball, maar door de coronamaatregelen kon dat evenement dit keer niet doorgaan. In plaats daarvan mochten we genieten van optredens van Demi Lovato, Justin Timberlake, Katy Perry en meer met Celebrating America – een virtueel concert dat op tv werd uitgezonden. De Biden-familie verscheen daarvoor bij het historische Lincoln Memorial, en aan de outfitkeuzes van de First Family bleef niets te wensen over.

Jill Biden in Gabriela Hearst

First Lady Dr. Jill Biden net als tijdens de inauguratie voor een combinatie van een jurk en overcoat, dit keer van Gabriela Hearst. De ivoorkleurige cashmere jas die ze combineerde met een zijden jurk met bloemenborduursels. De bloemen op de jurk representeerden de officiële bloemen van iedere staat van de Verenigde Staten. Ook de leren handschoenen die Jill aanhad zijn ontworpen door Hearst.

Bidens kleindochters stelen de show

Maar wie écht de show stalen bij het Lincoln Memorial waren de kleindochters van Joe Biden. Natalie en Finnegan Biden droegen beide cocktailjurken van het New Yorkse label Markarian – waarvan Jill tijdens de inauguratie een ontwerp droeg. Kleindochter Maisy Biden droeg een Rodarte-jurk die ze combineerde met sneakers van Nike. First Daughter Ashley Biden koos voor een tuxedo van Ralph Lauren voor het avondgedeelte van de inauguratie.

joe biden en familie bij lincoln memorial
PoolGetty Images

Shop Vogue's mode favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity