Bella Hadid vindt zelfliefde na sociale media break

Na twee weken keert model Bella Hadid met nieuwe inzichten terug op sociale media.

Mocht je Bella Hadid de afgelopen weken niet voorbij hebben zien komen op Instagram, dan ben jij niet de enige. Het model nam namelijk een korte pauze van sociale media. Eind vorige week keerde Bella terug op het platform, sprak ze zich uit over de voordelen van een social media break en spoorde ze volgers zelfs aan om hetzelfde te doen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bella Hadid neemt pauze van sociale media

Topmodel Bella Hadid koos ervoor om het nieuw jaar met een clear mind te beginnen. Hoe ze dat deed? Door een pauze van sociale media te nemen. De afgelopen weken was het dus muisstil op het Instagram-account van Bella. Geen post te bekennen. Maar, na twee hele weken keerde ze terug op het platform en deelde ze graag haar nieuwe inzichten met haar 37,9 miljoen volgers. Een boodschap die er bovenuit sprong, was de boodschap over zelfliefde.

Zelfliefde

In een reeks foto's zien we Bella paardrijden, een stapel boeken over spiritualiteit, en heelende kristallen. Allemaal dingen die haar hielpen bij het terug vinden van haar 'echte zelf', haar kracht en haar licht.'Ik heb de tijd genomen om te reflecteren, om dingen te leren over mezelf. Het is veel om in één keer uit te leggen, maar met de tijd zal ik dat zeker doen', belooft Bella Hadid onder haar eerste Instagram-post na haar pauze. Verder vertelt Bella dat ze een hechtere band met zichzelf heeft, ze bezit nu over een vorm van zelfliefde die ze eerst niet had.

Focus op mentale gezondheid

Op het eerste gezicht is Bella dus nog huiverig over het in detail treden van haar nieuwe inzichten. Niet gek natuurljk, want zo een spiritual journey is vaak erg persoonlijk. Wel spoort ze haar volgers aan om hetzelfde te doen, 'neem tijd om te focussen op je mentale gezondheid. Het is het waard, zo bereik je je volledige potentie.' Met haar boodschap raakt Hadid heel wat fans en volgers. Zo bekent een volger dat ze moest huilen tijdens het lezen van Bella's post. Je bekijkt 'm hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid