Dit is de betekenis achter de babynaam van Gigi Hadid en Zayn Malik

Baby Khai is Hollywood royalty – en bijna letterlijk koninklijk.

Het is alweer vier maanden geleden dat Gigi Hadid en Zayn Malik de geboorte van hun dochtertje bekendmaakten. De babynaam hielden ze nog even geheim, maar inmiddels is ook die onthuld: Khai. Een Arabische naam met meerdere betekenissen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gigi onthult naam van dochter via Instagram

Maandenlang hielden Gigi en Zayn de naam van hun baby geheim. Wel werden we telkens beetje bij beetje met meer informatie gevoed. Een handje hier en een verkleedfeestje daar. Maar wat de meesten van ons niet zagen aankomen, is de manier waarop Gigi de naam van haar baby wereldwijd bekendmaakte: via een subtiele aanpassing in haar Instagram-bio.

Khai

'Khai's mom', zo omschrijft Gigi Hadid zichzelf sinds kort in haar Instagram-bio. De vier letters zijn uiteraard niet uit de lucht komen vallen, de naam heeft namelijk meerdere betekenissen. In het Arabisch betekent de naam Khai 'gekroond', erg toepasselijk aangezien de baby nu al als Hollywood royalty wordt gezien. Maar, dat is niet het enige. De naam heeft ook een speciaal sentiment voor de Hadid-familie.

Eerbetoon aan Gigi's oma

Volgens bronnen is de naam ook een eerbetoon aan Gigi's oma van vaderskant, prinses Khairia - die overleed in 2008. Khairia was niet zomaar een vrouw, haar overgrootvader was de prins van Nazareth, koning van Galilee in de achttiende eeuw. Volgens Mohamed Hadid - Gigi's vader - was Gigi dol op haar oma. En met dit eerbetoon aan haar oma zet Gigi de legacy van haar familie voort. Baby Khai deelt dit eerbetoon trouwens ook met haar tante Bella Hadid, die officieel Isabella Khair Hadid heet.

Shop Vogue's Beauty Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid