Blue Ivy zet de perfecte cat-eye look bij haar oma

Blue Ivy blijkt een visagist in spe en wij hebben het fotobewijs.

Het maartnummer van Vogue staat wereldwijd in het teken van creativiteit. Een van de weinige voordelen van een lockdown is het feit dat we nu de kans krijgen om nieuwe talenten te ontwikkelen. Iemand die daar volop mee aan de slag is gegaan is de dochter van Beyoncé, Blue Ivy.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Blue Ivy als make-up artiest

Alhoewel moeder Beyoncé niet al te vaak dingen deelt over haar kroost, kunnen we altijd rekenen op oma Tina Knowles om geregeld updates te krijgen over haar kleinkinderen. Zo deelde ze eerder deze maand al een video waarin Blue Ivy haar nieuwste dans moves toonde. Ook deelde ze eind oktober een foto van de Halloween make-up look die Blue Ivy speciaal voor haar gecreëerd had. Onder de foto zei Tina Knowles al dat Blue Ivy een fantastische make-up artiest was, maar complimenten van een oma moet je natuurlijk altijd met een korreltje zout nemen. Toch zijn ook wij na de meest recente Instagram-post overtuigd. Ere wie ere toekomt, Blue Ivy kan zeker uit de voeten met een make-up tas.

Grote ergernis

'M'n getalenteerde kleindochter Blue heeft me vandaag opgemaakt.’ Schreef Tina onder de nieuwste post. ‘Ze is nog maar negen jaar oud, kun je je voorstellen hoe goed ze op haar vijftiende mijn make-up doet? Ze heeft m'n gezicht verslagen. Ik ga heel wat geld besparen op m'n visagie kosten.' Voor de look koos Blue voor een klassieke cat-eye die ze combineerde met een opvallende rode lip.

Waarschijnlijk dankt Blue Ivy haar visagietalent deels aan haar oma. Tina Knowles stelde zichzelf namelijk niet alleen beschikbaar als proefpersoon, maar was ook de grootste sponsor. ‘Ik heb zoveel make-upkits voor Blue gekocht, tot grote ergernis van haar vader!’ zei ze in 2019 tegen Entertainment Tonight. ‘Maar het is alleen om te spelen, we hebben er gewoon lol mee. Blue is nogal de visagist.’

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Experimenteren met oogmake-up

Oogmake-up is blijkbaar de specialiteit van de negenjarige. 'Ze gebruikt steentjes en doet vaak hele fancy dingen met haar make-up', aldus Tina Knowles. Zeker nu we in het mondkapjestijdperk leven is een over-the-top ooglook zeker geen gek idee. Wil je ook in de voetstappen van Blue Ivy volgen en experimenteren met jouw oogmake-up? Probeer dan een van deze negen eye-catching make-uplooks.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Andere talenten

Blue heeft meer dan alleen visagie skills in haar mars. In december werd ze ook genomineerd voor een Grammy voor haar bijdrage aan Beyoncé’s nummer Brown Skin Girl. Blue Ivy heeft een rol in de muziekvideo en ze hielp met de songtekst. Ook zong de negenjarige een klein deel van de track in.

Met haar interesse in make-up, muziek en dans zou je denken dat een carrière in showbusiness Blue Ivy op het lijf geschreven is. In een interview met Us Weekly zei Tina Knowles dat Blue 'nog niet besloten had' of ze de entertainmentindustrie in wilde gaan. Mocht ze binnenkort van gedachte veranderen, dan heeft ze gelukkig een CV waar ze veel kanten mee op kan.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity