Dit is waarom wij niet kunnen wachten op Hailey Biebers eerste huidverzorgingslijn

Ontdek hier wanneer je de eerste Rhode-beautyproducten kunt verwachten.

Waar de meeste mensen tijdens de pandemie een nieuwe hobby uitproberen, pakken ze het in huize Bieber grootser aan. Daar worden op dit moment door Hailey Bieber de voorbereidingen getroffen voor de lancering van haar eerste beautymerk. Alhoewel er nog weinig bekend is over de nieuwe lijn heeft Vogue al wel de scoop over de naam, het Instagram-account en het verwachte assortiment.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Niet de eerste poging

Dit is zeker niet de eerste keer dan Hailey Bieber een start probeert te maken in de beauty-industrie. Het model heeft in het verleden al meerdere keren geprobeerd om een handelsmerk te registreren, waarbij 'Bieber Beauty' een van de pogingen was. Dit alles helaas zonder succes.

Volgens TMZ is het nu eindelijk gelukt met Rhode, een beauty, skincare, en wellness merk. Rhode is niet geheel toevallig ook de tweede naam van het model. Waarschijnlijk heeft Hailey Bieber zich hiervoor laten inspireren door hubby Justin, die z’n tweede naam gebruikte voor z’n fashion label Drew House. Volgens de registratie omvat het Rhode handelsmerk wellness items, bad- en doucheproducten, beauty crèmes, reinigers, cosmetica, make-up, parfums, haarverzorging en huidverzorging.

Hailey Bieber skincare

Het was eigenlijk ook maar een kwestie van tijd voordat Hailey Bieber zich ging wagen aan de beautywereld. Het afgelopen jaar zagen we namelijk al dat het model een echte passie had voor goede huidverzorging. Zo deelde ze tijdens de pandemie al haar ervaring met acne en deed ze het boekje open over haar skincare routine. Ook schitterde ze recent samen met haar moeder in de campagne voor bareMinerals vegan retinol skincare.

Eerste producten

Kortom, Bieber is duidelijk een ervaringsdeskundige wat betreft huidverzorging en wij kunnen in ieder geval niet wachten op de eerste drop van haar beautylijn. Welke items we precies kunnen verwachten is nog even onduidelijk, maar we hebben al wél het Rhode Instagram account gevonden. Er zijn nog geen posts maar in de bio staat wel 'rhode :: 2021'. Hopelijk hoeven we dus niet te lang te wachten op de eerste producten.

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity