Meghan Markle en Prins Harry crashen een les op Zoom en studenten zijn stomverbaasd

De Britse royals verrasten een groep jonge poëten met een verschijning tijdens hun Zoom-les.

Afgelopen weekend namen Meghan Markle en prins Harry deel aan een online poëzieles ter ere van Black History Month. Hun 'mede'-studenten hadden geen flauw benul dat de Britse royals tijdens hun Zoom-les een verschijning zouden maken. De groep jonge poëten was met stomheid geslagen toen Meghan en Harry als verrassing hun les bijwoonden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan en Harry crashen Zoom-les

Meghan Markle en prins Harry besloten maakten afgelopen een onverwachtse verschijning tijdens een Zoom-les van een groep jonge poëten, ter ere van Black History Month. Mason Granger, de manager van community outreach voor Get Lit - Words Ignite – waardoor de poëzieles georganiseerd wordt – deelde een screenshot van het gesprek op Instagram met het koninklijk koppel en juichte de verschijning en de natuurlijke chemie van het paar met de studenten toe.

De reden van hun verschijning

'Dus... Prins Harry en Meghan kwamen zaterdag naar mijn poëzieklas om een praatje te maken met de Get Lit-spelers. Mijn favoriete onderdeel van dit alles was dat Meghan zoveel gevoelens weergaf waarover we het in de klas hebben gehad – over dit specifieke moment in de tijd en geschiedenis om een jong persoon te zijn en het rimpeleffect van een enkele stem,' schreef Granger. 'De reden van hen om een verschijning te maken, is dat ze op een bepaald moment in hun leven werden geraakt door een gedicht. En degene die dat gedicht schreef, dacht op een gegeven moment bij zichzelf: 'Doet dit er eigenlijk toe? Luistert er iemand?' En ze hebben het toch gedeeld.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Get Lit's bloemlezing

De verschijning van de Sussexes was in combinatie met de release van Get Lit's nieuwe 2020-2021 Virtual Anthology ter ere van alle zwarte auteurs en dichters. De bloemlezing die hier terug te vinden is, is gemaakt ter ondersteuning van de voortdurende Black Lives Matter-beweging en heeft als doel 'nieuwe perspectieven te inspireren, begrip te verspreiden, grote kunst te vieren en onrechtvaardigheid te benadrukken' in de wereld.

Shop Vogue's Beauty Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle