Prinses Eugenie kondigt de geboorte van haar eerste kindje aan

Prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank vewelkomden hun eerste kindje.

Prinses Eugenie is bevallen van haar eerste kindje met haar man Jack Brooksbank. Buckingham Palace kondigde aan dat hun zoontje is geboren. We weten de naam van de pasgeborene nog niet. Eugenie deelde echter een glimp van haar kind met een Instagram-post van haar en Brooksbank die zijn kleine hand vasthouden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prinses Eugenie verwelkomt eerste kindje

Op 9 februari is prinses Eugenie bevallen van haar eerste kindje met haar man Jack Brooksbank. Hun zoontje is het eerste kleinkind voor Eugenie's ouders, prins Andrew, de hertog van York, en Sarah Ferguson, de hertogin van York. Buckingham Palace maakte het nieuws officieel: 'De koningin, de hertog van Edinburgh, de hertog van York, Sarah, de hertogin van York en de heer en mevrouw George Brooksbank zijn op de hoogte gebracht en zijn verheugd met het nieuws.'

Zwangerschap

Eugenie kondigde haar zwangerschap aan in september 2020 en onthulde dat zij en Brooksbanks kindje begin 2021 zouden worden verwacht. Ze deelden het nieuws met een foto van een schattig paar babyslofjes. Sindsdien werd de 30-jarige Britse royal regelmatig gespot in stijlvolle maternity looks.

2-jarig jubileum

Prinses Eugenie – het nichtje van prins Harry en prins William – trouwde in 2018 met haar man Jack Brooksbank, in de St. George's Chapel in Windsor. Nog maar een paar maanden terug deelde de prinses een Instagram-eerbetoon aan haar man ter ere van hun tweejarig jubileum. 'Ik ben de beste twee jaar met je getrouwd geweest en tien jaar met je samen in totaal .. altijd fijne herinneringen mijn beste Jack,' schreef ze.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Beauty Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity