Natalia Bryant tekent modellencontract bij IMG Models

De achttienjarige dochter van Kobe Bryant zet haar eerste stappen in de mode-industrie met deze foto's.

De scouts bij IMG Models hebben de afgelopen weken zeker niet stilgezeten. Zo wisten ze na de inauguratie van Joe Biden dichter Amanda Gorman aan de haak te slaan. Ook de stiefdochter van Kamala Harris, Ella Emhoff, wist na de ceremonie een contract bij IMG in de wacht te slepen. Nu heeft het internationale modellenbureau het derde talent van 2021 aangekondigd: Natalia Bryant.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nog veel te leren

IMG Models kondigde het nieuws aan op hun Instagram-account en deelde ook de eerste reactie van Natalia. 'Ik was als een kind al geïnteresseerd in fashion,' zei Natalia in het statement. 'Ik heb heel veel liefde voor de industrie en ik wilde al heel m'n leven een model worden. Ik moet nog veel leren, maar ik weet zeker dat dit een fantastische kans is om mezelf te ontwikkelen en creatief te uiten.' Natalia deelde de post van IMG Models ook op haar Instagram en voegde eraan toe dat ze ‘ontzettend enthousiast en vereerd is om zich aan te sluiten bij de IMG-familie’.

Veelzijdige persoonlijkheid en look

De senior vicepresident van IMG Models Maja Chiesi sprak met WWD over de nieuwe samenwerking. 'We voelen ons vereerd dat we samen met Natalia haar carrière in fashion en beauty mogen vormgeven,' vertelde Chiesi in het interview. 'We kunnen niet wachten om haar spannende projecten aan te bieden, waarbij ze haar veelzijdige persoonlijkheid en look kan tonen.'

Natalia vierde eind januari haar achttiende verjaardag. Ter ere van de grote dag postte moeder Vanessa Bryant snoezige throwback foto’s van Natalia en haar vader, de wijlen Kobe Bryant. De basketballegende overleed een jaar geleden in een helikopter-crash samen met zijn dertienjarige dochter en Natalia's zus Gianna Bryant.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beroemde collega's

Naast Emhoff en Gorman, de andere twee nieuwe IMG-gezichten, zitten er ook oude bekenden bij het wereldberoemde modellenbureau. Zo mag Bryant voortaan Gigi en Bella Hadid evenals Hailey Bieber haar collega’s noemen. Gigi feliciteerde het nieuwste IMG-model al via Instagram door Bryants post te delen met de caption 'Welkom engel'.

Shop Vogue's Fashion Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity