Dit zijn de hoogtepunten uit Gigi's interview met de Amerikaanse Vogue

Zo vertelt het model hoe ze haar vriend Zayn beter leerde kennen tijdens de bevalling van hun dochtertje en deelt ze wijze lessen van haar moeder.

Tien weken na haar bevalling hulde topmodel Gigi Hadid zich alweer in de nieuwste couture voor de coverschoot van de Amerikaanse Vogue. En dat dat best snel is, weet Gigi zelf ook. Haar lichaam is nog niet de oude, maar daar maakt ze zich gelukkig niet druk om. 'Een shoot voor Vogue? Dat doe ik graag, als ze maar niet verwachten dat ik nu alweer in een maatje 0 pas.'

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoogtepunten uit het interview

Journalist Chloe Malle bezocht het model op de familieboerderij van de Hadids en interviewde haar over het moeder zijn en haar toekomst in de modellenwereld. Ook sprak ze met moeder Yolanda Hadid en zus Bella Hadid. Beiden trots op het feit dat Gigi haar dochter Khai zonder enige verdoving ter wereld bracht, haar carrière zonder wikken of wegen voorlopig op een laag pitje zet en ondanks al haar succes nog steeds een nuchtere houding heeft. Dit waren de hoogtepunten uit Gigi Hadids interview met de Amerikaanse Vogue.

1. Tijdens de bevalling kwamen Gigi en Zayn erachter dat ze beiden fan zijn van dezelfde film.

Alhoewel Zayn Malik en Gigi elkaar al heel wat jaren kennen, bleek tijdens de bevalling dat ze toch nog veel over elkaar kunnen leren. Zo kwam het stel, toen Zayn aan Gigi vroeg welke film ze op de achtergrond wilde tijdens de bevalling, erachter dat ze beiden weg zijn van The Indian in the Cupboard. 'We hebben het er eigenlijk nooit eerder over gehad, maar op dat moment beseften we dat we in onze jeugd beiden weg waren van deze film.'

2. Gigi Hadid is niet van plan een nanny in te huren voor baby Khai.

Zo vertelt moeder Yolanda dat Gigi er bewust voor kiest baby Khai in haar eentje - en natuurlijk met hulp van de familie - op te voeden. Een nanny of ingehuurde verpleegster, waar de meeste celebs gebruik van maken, is op de boerderij van de Hadid-familie niet te vinden.

gigi hadid interview vogue
Ethan James Green

3. Een terugkeer naar haar appartement in het New Yorkse NoHo zit er voorlopig niet in.

'Ik hou van de stad, maar ik voel me het gelukkigst in Pennsylvania', vertelt Gigi. Het model ziet zichzelf en haar nieuwe gezin dan ook zeker 'full-time' wonen op de boerderij. Het drukke stadsleven is op dit moment geen optie.

4. Gigi en Bella mochten geen modellenwerk doen totdat ze achttien waren.

'Ik wilde niet dat mijn dochters verstrikt raakten in de modellenwereld terwijl ze nog kinderen waren. Ze moesten eerst maar eens ontdekken wie ze waren als mensen en als vrouwen. Achteraf gezien denk ik nog steeds dat dat het juiste besluit was', vertelt moeder Yolanda.

5. Volgens Gigi brengen goede manieren je verder dan je looks en het hebben van discipline.

'Mijn moeder zei altijd: er zijn heel veel mooie meiden, dus als jij als persoon geen goede manieren hebt en niet hard werkt, is er altijd een ander meisjes dat dat wel zal doen.' Een wijze les die Gigi Hadid nog steeds ter harte neemt.

Shop Vogue's Fashion Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid