Meghan Markle en prins Harry zijn in verwachting van hun tweede kindje

Het koppel maakte het nieuws bekend met een exclusieve zwart-witfoto waarop Meghan mét babybuik te zien is.

Meghan Markle en prins Harry hebben officieel bevestigd in verwachting te zijn van een tweede kindje. Het royal koppel maakte het blije nieuws bekend met een exclusieve zwart-witfoto, waarop een hoogzwangere Meghan Markle samen met prins Harry te zien is. Hun eenjarige zoontje Archie wordt dus binnenkort een grote broer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle is zwanger

Meghan en prins Harry maakten het nieuws van de zwangerschap officieel bekend via People Magazine. Het royal koppel had hen een exclusieve zwart-witfoto gegeven, die gemaakt is met een iPad door hun vriend en fotograaf Misan Harriman. Op die foto zien we Meghan Markle mét babybuik liggen in het gras, terwijl ze een witte Carolina Herrera-jurk draagt die ze liet maken toen ze zwanger was van Archie. Haar hoofd rust op prins Harry's been, die haar glimlachend aankijkt. 'Meg, ik was daar op je bruiloft om getuige te zijn van het begin van dit liefdesverhaal, en mijn vriend, ik ben vereerd om het vast te leggen,' schreef Harriman onder de foto op Instagram.

De babybuik

'We kunnen bevestigen dat Archie een grote broer wordt. De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig dat ze hun tweede kind verwachten,' vertelde een vertegenwoordiger aan People Magazine. Meghan Markle is duidelijk al een goed aantal maanden zwanger, zien we aan haar babybuik op de foto. Een paar maanden terug deelde Meghan nog een openhartig essay over haar ervaring met een miskraam in de zomer van 2020 voor The New York Times.

Miskraam van Meghan Markle

Meghan schreef die essay om het taboe dat op miskramen rust te doorbreken, en andere vrouwen steun te bieden met haar verhaal. 'Ik wist dat ik mijn tweede kind aan het verliezen was, terwijl ik mijn eerste kind stevig vasthield', schreef Meghan in het essay. 'Het verliezen van een kind brengt een overweldigende een ondraaglijke pijn met zich mee. Het is iets wat heel veel vrouwen overkomt, maar er wordt bijna niet over gesproken.

Houd onze social media in de gaten voor de laatste updates rondom Meghan Markles zwangerschap. Bekijk hieronder de foto van Meghan en prins Harry.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Beauty Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle