Ryan Reynolds verft Blake Lively's haar in hilarische video

Of het nou een Valentijnscadeau was van Ryan, of een noodactie door COVID, Ryan Reynolds verfde deze Valentijnsdag Blake Lively's haar.

Blake Lively en Ryan Reynolds. Je kunt er niet omheen. De twee maken absoluut een van de meest populaire Hollywood-koppels. Hetzij omdat ze er uitzien als de fairytale family met hun drie dochtertjes, of omdat ze ook nog over een goed gevoel voor humor beschikken. De twee zijn in ieder geval niet vies van een grapje. Zo fotoshopt Blake haar man Ryan vaker in hilarische memes en grapt Ryan over een geheime familie ergens aan de andere kant van de wereld. Dit keer werd Ryan aan het werk gezet als kapper.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De realiteit

Afgelopen Valentijnsdag opende Blake haar Instagram-deur voor een kijkje in het quarantaineleven van haar en haar man Ryan Reynolds. Blake toont wel vaker de 'minder mooie' realiteit. Zo opende ze begin februari de discussie over het feit dat de mode-industrie een gebrek aan aandacht heeft voor het vrouwenlichaam na een bevalling. In een Instagram Story vertelde ze openhartig over haar onzekerheid toen ze niet meer in de sample size kleding paste. Ook met Valentijnsdag koos Blake ervoor om een realistisch filmpje te laten zien in plaats van een picture perfect Valentijnsdate.

De nieuwe kapper

In de Instagrampost zien we hoe Ryan het haar van Blake verft. Of het nou een Valentijnswens was van Blake, of eerder een noodgedwongen huis-tuin-en-keuken verfbeurt omwille van de COVID-maatregelen, het is toch leuk om te zien. Het onderschrift 'That time I f*d my hairdresser' laat maar weer zien dat Blake en Ryan, inmiddels al acht jaar getrouwd, de lol er wel van in kunnen zien. Of Ryan zijn carrière als acteur moet laten vallen voor een als kapper is nog niet zeker. Het eindresultaat wordt niet getoond. Wellicht met goede reden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity