Beyoncés Valentijnsdag met Jay-Z draaide eigenlijk om hun dochtertje Rumi

Bekijk hier Beyoncés look en een zeldzame foto van haar dochter Rumi.

Beyoncé is nogal van de photo dumps. Ook na Valentijnsdag deelde de popster een serie persoonlijke kiekjes op Instagram. Ze deelde haar outfit voor haar romantische dag met Jay-Z, maar al snel werd duidelijk dat hun Valentijnsdag vooral om Rumi draaide.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beyoncé viert Valentijnsdag

Beyoncé deelde haar outfit voor de dag op haar Instagram – die ook een intiem kijkje in haar dag met haar man Jay-Z en hun kinderen, de negenjarige Blue Ivy en de driejarige tweeling Sir en Rumi Carter bevatte. De video, die in een diavoorstelling was, bevatte verschillende foto's van Beyoncé's chique rood-witte date night-ensemble (ze droeg een rode Alexander McQueen Story-schoudertas bij zich) en twee zeldzame foto's van haar kinderen. Ook konden we meekijken met wat Beyoncé en Jay-Z elkaar als cadeau hebben gedaan.

Schattige Rumi

Op de zeldzame foto van Rumi zien we haar kijken naar haar gift bag voor Valentijnsdag. Twee andere gift bags staan naast de hare, vermoedelijk de cadeautjes die Jay-Z en Beyoncé aan Sir en Blue voor Valentijnsdag gaven. Hoewel de look van Beyoncé om door een ringetje te halen is, steelt Rumi toch écht de spotlight in de fotoreeks.

Beyoncés leven in lockdown

Beyoncé sprak eind 2020 met de Britse Vogue over haar gezin en leven in quarantaine. Door met Blue te praten over alles wat er in 2020 is gebeurd, van de Black Lives Matter-beweging tot de pandemie, werd ze een 'betere luisteraar,' zei Beyoncé. 'Blue is erg slim en ze is zich ervan bewust dat er een verschuiving gaande is, maar het is mijn taak als ouder om mijn best te doen om haar wereld zo positief en veilig mogelijk te houden voor een achtjarige.'

Bekijk hieronder de Valentijnsdagpost van Beyoncé.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Beauty Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity