Queen Elizabeth handelt uit woede tegen prins Harry en Meghan Markle

Na een uitgebreid interview tussen Meghan en Oprah Winfrey, dreigen prins Harry en Meghan Markle alles te verliezen.

Het is inmiddels een jaar geleden dat prins Harry en Meghan Markle afstand deden van het Britse Koninklijk Huis. Begin 2020 gaven Harry en Meghan hun koninklijke rol op en besloten terug te verhuizen naar Californië. De wereld en met name Queen Elizabeth, waren van slag. Toch besloot Elizabeth om Harry en Meghan met open armen opnieuw te ontvangen, mochten zij besluiten weer terug te keren. Dat is deze week veranderd. Met de deelname van Meghan aan een uitgebreid interview met Oprah Winfrey wakkerde ze Queen Elizabeth’s woede aan, aldus bronnen aan de Daily Mail. Met alle gevolgen van dien.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Intiem interview met Oprah

Gisteravond werd bekendgemaakt dat Meghan, inmiddels in verwachting van een tweede kindje, om de virtuele tafel heeft gezeten met Oprah Winfrey voor een interview. Het was Meghan’s eerste grote interview sinds haar verhuizing terug naar de Verenigde Staten en het zal begin maart worden uitgezonden op CBS. In het interview praat Meghan openhartig en eerlijk over grote onderwerpen: van haar leven in de koninklijke familie en haar bruiloft tot moederschap en het onder grote publieksdruk staan. Later in het interview schuift ook prins Harry aan om mee te praten over de verhuizing terug naar de VS en hun toekomstige familieplannen.

No mercy van Queen Elizabeth

Terwijl Meghan Markle-fans waarschijnlijk niet kunnen wachten op de uitzending van het interview is Queen Elizabeth not amused. Het feit dat Meghan nergens doekjes om zal winden, doet de koningin geen deugd. Ze ziet de deelname aan het interview als verraad en haar eerdere belofte om prins Harry en Meghan terug te ontvangen in het koningshuis neemt ze dan ook terug. Daar bovenop verliest Harry zijn resterende militaire ere-titels en zal het ex-koninklijke paar geen bescherming meer ontvangen. De prins en Meghan dreigen al hun links aan organisaties te verliezen: Harry moet afstand doen van diverse sportorganisaties en Meghan verliest op haar beurt haar functie als patroness van het National Theatre, iets wat de koningin haar na 45 jaar had toe vertrouwd.

Hold your horses

Hoewel de beweegredenen voor Queen Elizabeths sancties, voorspelt vanuit koninklijke bronnen, zijn deze nog niet officieel aangekondigd. Hiervoor moet een officiële verklaring worden afgekondigd vanuit Buckingham Palace. De reden van Harry en Meghan om mee te doen aan het interview zijn ook niet bekend, maar wellicht komt dit naar voren tijdens de uitzending.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity