Prinses Eugenie deelt eerste beelden van babyzoontje August

Bekijk hier de Instagram-foto's die Prinses Eugenie deelde van haar pasgeboren zoontje August met haar man Jack Brooksbank.

De inmiddels twee jaar getrouwde prinses Eugenie en Jack Brooksbank, verwelkomden 9 februari hun eerste kindje, August Philip Hawke Brooksbank. Dat maakt Eugenie vorige week op Instagram bekend. Alhoewel de zwart-witfoto het handje van de royal-mini toont, stelden ze de wereld nog niet op de hoogte van de naam van het pasgeboren kindje. Met de drie blauwe hartjes als gender reveal in het onderschrift van het bericht gaf de prinses wel aan dat ze een jongetje op de wereld had gezet.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De eerste beelden

Dit weekend deelde de 30-jarige prinses een nieuwe serie foto’s op Instagram, en maakte ze dit keer ook de naam van hun zoontje bekend. Op de eerste foto ligt de pasgeboren August, gewikkeld in een blauwe doek, in de armen van Jack. Prinses Eugenie rust haar hand op haar kindje en kijkt met trots in de camera, net als Jack, die overigens helemaal gekleed is in blauw. Wat ook toeval kan zijn natuurlijk. Op de laatste foto zie je August, oogjes gesloten en zijn handje dat stevig zijn moeders vinger vasthoudt.

Dankbaar

‘We willen je graag voorstellen aan August Philip Hawke Brooksbank..’ schrijft Eugenie onder de foto’s. ‘Bedankt voor alle geweldige berichten. Ons hart is zo vol van liefde voor dit kleine mensje, dat kunnen woorden niet omschrijven. We zijn blij dat we deze foto’s kunnen delen.’ Ze bedankt ook de mensen die hen hebben geholpen bij de bevalling, met name de verloskundige, die de foto’s ook maakte.

De naam

Als je je afvroeg of de naam van het pasgeboren kindje een betekenis heeft: August is met zijn eerste naam vernoemd naar prins Albert, die Augustus heette met zijn tweede naam. Augusts tweede naam brengt een eerbetoon zijn grootopa, de hertog van Edinburgh, de man van Queen Elizabeth. De derde naam van August, Hawke, is een familienaam afkomstig uit Jacks familie. August is het negende achterkleinkind van Elizabeth en is momenteel de elfde in de lijn van de troonopvolging.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity