Dit is het geheime talent van Bridgerton's Regé-Jean Page

Tijdens zijn debuut als host bij Saturday Night Live onthulde de populaire Bridgerton-acteur Regé-Jean Page een van zijn geheime talenten.

Regé-Jean Page, een talent kun je hem zonder twijfel noemen. En veelbesproken en populair is de ontdekte acteur al zeker. Of dit komt door zijn acteerwerk in de dramaserie Bridgerton of door zijn berispelijke looks mag je zelf bepalen. Om beide redenen werd hij ongetwijfeld gevraagd om Saturday Night Live te hosten. En dat is niet niks, zeker niet voor SNL die erom bekend staat de grootste en meest bekende beroemdheden uit te nodigen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

RJP in Bridgerton

De Britse kostuumdrama Bridgerton op zich is al alle commotie waardig. De klassieke kleding, de sierlijke koninklijke decors, de bewonderingswaardige dansbijeenkomsten en de romantische setting doet menig kijker de serie bewonderen. Maar dan heb je ook nog Regé Jean Page. Naast Phoebe Dynevor, die minstens zo goed haar rol als Daphne Bridgerton vervult, schittert RJP in de rol van Simon Basset, the Duke of Hastings. Opvallend is zijn karakteristieke optreden, vergezeld door zijn sensuele Britse accent. Nog niet te beginnen over de steamy seksscènes met Daphne. En dat is ook SNL niet ontgaan.

Saturday Night Live

Hoewel het even wennen was om Regé-Jean niet in de klassieke kostuumkleding op het scherm te zien, deed dit niets aan zijn debuut in SNL af. Naast het feit dat RJP alleen al met zijn uitstraling veel vrouwen, en mannen, gekluisterd heeft aan de TV, kwam hij tijdens de SNL-aflevering ook met een nieuw talent. In het begin van de aflevering blijft hij volhouden een doodnormale, vrij verlegen jongen te zijn; het tegenovergestelde van zijn mysterieuze alter ego Simon Hastings. Dit wisselt hij op een humoristische wijze af met meerdere korte sensuele monologen in zijn befaamde Bridgerton-accent. Maar RJP-fans waren pas echt verslagen toen hij ook nog een ander talent inzette.

Het verborgen talent

De akoestiek van Unchained Melody vult de Saturday Night Live-studio en RJP pakt de microfoon erbij. Met zijn vertolking van het romantische nummer bewijst hij naast zijn talent voor acteren en presenteren, ook nog zijn muzikale talent. Alhoewel het muzikale optreden van korte duur was, valt wel op dat Regé-Jean duidelijk ook over enig zangtalent beschikt. Of hij nu naast zijn plek in de race voor de volgende James Bond ook zijn plek in race voor de volgende Marvin Gaye zal innemen zul je nog moeten zien.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity