'Brigderton's Regé-Jean Page is niet langer single

Helaas, Bridgerton-acteur Regé-Jean Page is officieel van de markt.

Bridgerton-fans laten vandaag een traan: Regé-Jean Page is namelijk niet langer single. Het nieuws is namelijk naar buiten gekomen dat de acteur aan het daten is met voetballer Emily Brown. Kort daarna werd dat nieuws bevestigd door een serie foto's waarop we het koppel een intiem PDA-moment zien delen. Hier lees je alles over wie Emily Brown is.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Regé-Jean Page is niet langer single

Regé-Jean Page is met zijn rol als Simon Bassett in de Netflix-hit Bridgerton in korte tijd een van de populairste acteurs van dit moment geworden. Vorige week maakte hij zijn debuut als host voor Saturday Night Live – een populaire sketch comedy show in de Verenigde Staten – en bezegelde daarmee zijn positie als een van de meest gewilde beroemdheden van nu. Er gingen al even geruchten over wie de heartthrob aan het daten zou zijn. Nu is het officieel: Regé-Jean Page is aan het daten met Emily Brown.

Emily Brown

Volgens Entertainment Tonight heeft de Bridgerton-ster een relatie met de onbekende Britse voetballer Emily Brown. Nadat het nieuws uitkwam heeft Brown haar Instagram en Twitter privé gemaakt. Naar verluidt is ze naast voetballer ook een freelance copywriter, voor merken als Nike, Converse en Uber. Volgens Elle is het nieuwe stel gaan samenwonen in februari 2020, voor de lockdown. Hun relatie kan dus als serieus en langdurig worden beschouwd – helaas voor ons.

Brigderton

Regé-Jean moet zijn relatie met Brown nog publiekelijk bevestigen, maar hij nam eerder dit jaar de tijd om de geruchten over een affaire met zijn Bridgerton-costar Phoebe Dynevor de kop in te drukken. 'Ik denk dat alles wat je moet weten op camera staat. Daarom hebben we het zo mooi voor je gepresenteerd,' zei Page tijdens een gezamenlijk interview met Dynevor voor Access. 'Alle vonken die rondvlogen kwamen door de prachtige scripts die we kregen, en dus denk ik dat het sprankelende scriptmateriaal meer dan genoeg is.'

Hier lees je alles wat je wil weten over Bridgerton-ster Regé-Jean Page.

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix