Ellie Goulding onverwacht zwanger van haar eerste kindje

De 34-jarige zangeres Ellie Goulding ontdekte de zwangerschap tijdens haar vakantie. Ze vertelt Vogue over haar zwangerschap tijdens de lockdown en deelt haar eerste foto.

Ellie Goulding en haar man Caspar Jopling, inmiddels anderhalf jaar getrouwd, verwachten samen hun eerste kindje komend jaar. Dat maakte Ellie deze week bekend aan Vogue, terwijl ze voor het eerst werd gefotografeerd met haar kleine baby bump. De 34-jarige zangeres is nu 30 weken zwanger, maar hield de zwangerschap eerst graag voor zichzelf.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ongepland

Ze wist pas toen ze zwanger was tijdens haar vakantie met Caspar voor hun éénjarige huwelijksjubileum. ‘Het was zo gek, het was nota bene ons éénjarige jubileum. Het was niet gepland, en het idee van zwanger zijn leek niet mogelijk.’ Na de vakantie bleef Ellie in isolatie in Gloucestershire, de eerste plek waar ze voor langere tijd verbleef sinds het begin van haar ontplofte carrière. Ook in lockdown kon ze nog steeds niet geloven dat ze zwanger was. Maar toen begon haar lichaam te veranderen.

Zwanger in isolatie

Op dat moment was fitness Ellies grootste bezigheid, maar toen ze zwanger werd werd dat steeds lastiger. ‘Ik kreeg ineens een totaal ander lichaam en andere energie, ik kon er niet goed mee omgaan.’ Tijdens de isolatie was Ellie erg emotioneel: ‘Je hebt je partner en je hebt je vrienden, maar tijdens een pandemie kan je je erg eenzaam voelen,’ legt ze uit. Ze begon haar zwangerschap als een eenzame reis te zien en hield de zwangerschap daarom meer geheim. ‘Ik werd erg beschermend over mijn zwangerschap.’

Respect voor vrouwen

De veranderingen, uitputting en malaise die gepaard gaan met zwangerschap deden Ellie realiseren dat er een grote taboe bestaat rond het praten over zwangerschap. ‘Het is niet altijd sereen en je straalt niet elk moment van de dag. Ik zeg niet dat elk moment van de zwangerschap vervelend was, maar het is zeker niet altijd makkelijk.’ Ze geeft aan dat ze ook om die redenen een diep gevoel van respect ontwikkelde voor elke vrouw met kinderen.

De toekomst

De toekomst voor haar carrière is nog niet duidelijk voor Ellie, gezien de omstandigheden van de pandemie. Door haar zwangerschap is ze meer in het moment gaan leven. ‘Ik probeer me niet druk te maken over de toekomst. Elke dag is anders dus ik bekijk het van dag tot dag.’ Wel is ze bezig met het uitbrengen van een wellness boek Fitter. Calmer. Stronger, die officieel gelanceerd wordt in september, en staat ze nog altijd vaak in de studio. Het krijgen van hun kindje is echter van veel grotere waarde voor Ellie en Caspar. Aan een gender reveal doen ze niet mee. ‘We willen gewoon een gezonde baby en meer maakt ons niet uit. De hele gender reveal-hype is niet mijn ding.’

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Beauty Favorites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity