Blue Ivy steelt, zoals we van haar gewend zijn, de show tijdens Ivy Park-fotoshoot

Blue Ivy Cater liet tijdens de Ivy Park-fotoshoot zien dat moeder Beyoncé en vader Jay-Z niet langer de enige sterren binnenshuis zijn.

Dat Blue Ivy niet als alle andere negenjarigen is, liet ze ons afgelopen week nog eens even haarfijn zien. De dochter van Beyoncé en Jay-Z ging viral op Twitter nadat ze onverwachts de show stal in de Ivy Park-campagne van haar moeder.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Blue Ivy steelt de show tijdens Ivy Park-shoot

Toen Blue Ivy onverwachts opdook in een van de promovideo's voor Beyoncé's nieuwste Ivy Park drop, brak de negenjarige het internet. Twitter ging ermee aan de haal en al snel werd door fans besloten dat niet Jay-Z, niet Beyoncé, maar Blue Ivy Carter de ster des huizes is. Of dat haar ouders doet treuren? Zeker niet. Trotse moeder Beyoncé deelde deze week, via haar website, zelfs een paar foto's van Blue Ivy tijdens de shoot.

Spontane beslissing

De cameo van Blue Ivy was volgens oma Tina Knowles helemaal niet gepland. Zo vertelt oma Tina via Instagram dat haar kleindochter, zoals échte sterren dat wel vaker doen, op het laatste moment besloot dat ze mee wilde doen aan de shoot. 'Ze was op de set en besloot zich na een tijdje om te kleden. Ik denk dat ze dacht: Ik ga niet vertellen waartoe ik in staat ben, ik doe het gewoon.' En het resultaat is zoals ze het op Twitter zeggen, sickening.

blue ivy icy park
Courtesy of Beyonce.com
blue ivy icy park
Courtesy of Beyonce.com

Blue Ivy's uitgebreid cv

Ook bij andere projecten van ouders Beyoncé en Jay-Z duikt Blue Ivy regelmatig op. Cameraschuw komt niet in haar woordenboek voor, het opbouwen van een uitgebreid cv wel. Eerder zagen we Blue Ivy namelijk al een aantal keer verschijnen in Beyoncé's Black is King, de videoclip van Formation en in Jay's video voor Family Feud. Zingen, dansen en voorlezen heeft deze triple threat ook al onder de knie. Zo horen we haar samen met WizKid en Beyoncé op het nummer Brown Skin Girl, spreekt ze de stem van Zuri in voor het boek Hair Love en is ze dit jaar genomineerd voor een Grammy.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity