Heeft Meghan Markle het geslacht van baby nr. 2 verklapt?

Meghan Markle lijkt een subtiele hint te hebben gegeven over het geslacht van hun nieuwe baby.

Meghan Markle en prins Harry zijn in verwachting van hun tweede kindje. De geruchtenmolen is alweer flink op gang sinds de officiële aankondiging van de zwangerschap van Meghan. Zo wordt er aardig rond gespeculeerd over wat het geslacht zou zijn van baby nummer twee. Het lijkt er nu echter op dat Meghan zelf al verklapt heeft of ze een jongen of meisje verwacht. Hier lees je er alles over.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle in verwachting

Op Valentijnsdag kondigden Meghan Markle en prins Harry aan dat hun zoontje Archie een broertje of zusje zal krijgen, nadat Meghan afgelopen jaar een miskraam heeft gehad. Die datum had het stel niet zomaar gekozen om het nieuws te delen: het was namelijk een knipoog naar de aankondiging van prinses Diana, die precies 37 jaar eerder haar zwangerschap van prins Harry bekendmaakte op die datum. Meghan lijkt nu een subtiele hint te hebben gedeeld te hebben over of het een jongen of een meisje zal worden.

Meghan draagt ring met gekleurde steen

Tijdens hun verschijning bij een Spotify Stream-event vorige maand droeg de hertogin namelijk een nieuwe, schitterende ring om haar middelvinger. De gouden band die ze droeg was versierd met een 6-karaats roze saffier. Een opvallende keuze, vonden haar fans. Zij denken namelijk dat de ring getuigd van een subtiele gender reveal.

Wat betekent deze ring?

Volgens fans van Meghan en Harry zou de ring namelijk betekenen dat het koppel in verwachting is van een meisje. De kans is groot dat we nog even zullen moeten wachten op een officiële gender reveal. Al kan het zo zijn dat de twee tijdens hun tell-all interview met Oprah Winfrey – dat volgende week in première gaat – al uit de doeken doen of Archie een broertje of een zusje zal krijgen. Wat voor nu in ieder geval zeker is, is dat Meghan en Harry uitvoerig ingaan op hun vertrek uit het Britse Koninklijk Huis tijdens het interview. Naar de rest kunnen we voor nu alleen maar gissen.

Shop Vogue's Beauty Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle