Britney Spears deelt een zeldzame foto met haar twee zoons – die plots groot zijn geworden

Britney Spears deelt voor het eerst in jaren een schattige foto van zichzelf met haar twee zoons Sean en Jayden.

Britney Spears heeft voor het eerst in lange tijd een foto gedeeld met haar twee zoons Sean en Jayden. De 39-jarige popster deelt de lieve foto te midden van de #FreeBritney controverse en gaat in het onderschrift bij de foto in op haar respect voor hun privacy. Op de zeldzame foto van de twee tieners zien we dat ze plots volwassen mannen aan het worden zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Britney Spears deelt zeldzame foto met zoons

Britney Spears deelde op maandag 1 maart een foto van zichzelf met haar twee zoons Sean en Jayden op Instagram. Het was alweer even geleden dat we een kiekje van de twee tieners op social media zagen verschijnen. Britney legt uit dat dat komt omdat ze de privacy van haar vijftien- en veertienjarige zoons wil respecteren. De popster heeft co-ouderschap over haar kinderen met haar ex-man Kevin Federline. De vijftienjarige Sean en veertienjarige Jayden lijken plots ontzettend groot te zijn geworden op de foto.

Sean & Jayden

Op de foto is Britney te zien met haar armen om haar zoons Sean en Jayden, met alle drie een gezichtsmasker op. Terwijl de zangeres haar masker onder haar kin draagt, gebruiken haar zoons die van hen om hun gezicht te verbergen en zo hun privacy te behouden. Britney legt uit dat de afgelopen jaren geen foto's van hen heeft gedeeld om hun privacy te respecteren, en hun in staat te stellen om hun persoonlijkheden te ontwikkelen buiten de schijnwerpers. 'Ze zijn op de leeftijd dat ze hun eigen identiteit willen uitdrukken en ik snap dat helemaal', legt Britney uit in het onderschrift.

#FreeBritney

Britney deelt de foto te midden van de #FreeBritney controverse dat de krantenkoppen op dit moment domineert. Het conservatorschap dat haar vader Jamie Spears over haar leven heeft is het onderwerp van de spraakmakende documentaire Framing Britney Spears, dat in de afgelopen weken talloze gesprekken op gang heeft gebracht over hoe jonge vrouwelijke sterren worden behandeld. Ook Netflix heeft aangekondigd met een eigen documentaire te komen over Britney.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity