Zó zette Hailey Bieber de toon voor Paris Fashion Week streetstyle in mosterdgele monochrome ensemble

Hailey Bieber liep samen met Justin door de straten van Parijs in een monochrome look.

Fantaseer jij net als ons alweer over je eerstvolgende stedentrip? Dan zul je vast wel gemerkt hebben dat een datum prikken niet makkelijk is in deze tijden. Dagen aftellen is dus misschien niet mogelijk, maar je kunt al wél je koffer voorbereiden op een modieus weekendje weg. Een look die in ieder geval op je streetstyle moodboard thuishoort? Hailey Biebers monochrome mosterd outfit die ze aantrok voor een romantische wandeling in Parijs.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Van top tot teen monochroom

Paris Fashion Week is weer volop aan de gang en dat betekent dat we op de straten van de Franse hoofdstad de ene na de andere jaloersmakende high-end look tegenkomen. Ook Hailey Bieber trok een speciale designerlook uit de kast, toen ze samen met hubby Justin de stad in trok.

Het nieuwe gezicht van Versace zorgde voor een zonnig straatbeeld in een eyecatching leren pak van het merk Stand Studio uit Kopenhagen. Ze combineerde haar mosterdgele monochrome ensemble met een bucket hat van hetzelfde merk, een nude coltrui van Petar Petrov, witte Nike Air Force 1 Shadow Sneakers, en de KIKI schoudertas van By Far. Ook Justin Bieber beperkte zich tot één kleur, maar de zanger koos in zijn geval voor een subtiele donkerblauwe look.

justin bieber and his wife hailey baldwin bieber sighting in paris
Marc PiaseckiGetty Images

Laat je inspireren door Hailey Bieber

De Biebers zijn niet de enige celebs die fan zijn van de monochrome trend. Van medemodellen Kendall Jenner en Irina Shayk tot koninklijke modeliefhebbers zoals Maxima, monochroom blijft altijd in trek onder modekenners. Niet gek, want door je van top tot teen te kleden in één kleur verleng je niet alleen je postuur, je zorgt ook nog eens voor een extra dosis class. Genoeg reden om je ook te wagen aan een monochrome look, toch?

Shop Hailey Biebers monochrome streetstyle look

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity