Deze 'Gossip Girl'-ster is de nieuwe ambassadeur voor Chanel

Ontdek hier welke aanstaande It-girl het nieuwe gezicht is van het Franse modehuis.

Je hoeft niet in een glazen bol te kijken om te voorspellen dat de cast van de Gossip Girl-reboot ergens in 2021 the talk of the town gaat worden. Waarschijnlijk kwamen de Chanel trendwatchers tot dezelfde conclusie, want het Franse modehuis strikte Gossip Girl-actrice Whitney Peak als ambassadeur. Peak volgt hiermee in de voetstappen van Gossip Girl-veteraan Blake Lively die in haar tijd als NYC-socialite ook samenwerkte met Chanel.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Geen onverwachte keuze

Peak – bekend van haar rollen in Chilling Adventures of Sabrina en Molly's Game is zeker geen verrassende keuze. De modewereld is namelijk al in de ban van dit jonge talent met haar excentrieke kledingstijl, va-va-voom krullen en gecureerde Instagram-feed. Alles wijst ernaar dat Peak op het punt staat om de 2021 It-girl te worden en het is slimme zet van Chanel om er vroeg bij te zijn.

Enthousiaste Peak

Eén persoon die wél verbaasd is over de samenwerking is Peak zelf. 'Eerlijk gezegd had ik nooit durven dromen dat ik op zou vallen bij zo een beroemd modehuis, laat staan dat ik de kans zou krijgen om met ze samen te werken en om ze te vertegenwoordigen,' vertelt Peak aan Vogue US. 'Ik kan niet wachten om met de wereld te delen hoe gevarieerd en tijdloos Chanel is.'

whitney peak voor chanel geschoten door inez  vinoodh
Inez & Vinoodh

Gossip Girl-personage

De in Oeganda geboren en in Canada opgegroeide Peak verhuisde begin 2021 naar New York voor het filmen van de reboot. Door deze verhuizing kon ze extra goed in haar Gossip Girl-personage kruipen. 'Ze is ook nieuw in NYC, dus het is voor ons allebei een beetje wennen,' legt Peak uit.

Ook licht Peak het tipje van de sluier op over haar rol in de reboot. '[Mijn personage] is oprecht, imperfect en heeft het een en ander meegemaakt. Toch blijft ze doorzetten en wil ze alleen maar dat iedereen in haar leven gelukkig is. Ze leert van haar fouten en probeert altijd zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven.'

Beroemde collega's

Wat krijgt Peak in ruil voor haar samenwerking met Chanel? In ieder geval een virtueel front row kaartje voor hun Paris Fashion Week-show en een set collega’s waar je 'U' tegen zegt. Andere bekende gezichten die Chanel namelijk vertegenwoordigen zijn Keira Knightley, Kristen Stewart en Nicole Kidman. Als hun CV een goede voorspeller is van Peaks filmcarrière, mogen we nog veel verwachten van de achttienjarige actrice.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity