Dit is wat er is weggelaten uit het Oprah-interview met prins Harry en Meghan Markle

Als je dacht dat je alles al had gezien uit het tell all-interview met Oprah Winfrey, dan heb je het mis. CBS toonde de weggelaten beelden van het interview.

Het is nog geen dag geleden dat het rauwe, meeslepende interview van prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey te zien was, of er komen alweer nieuwe details naar buiten. CBS This Morning toonde namelijk niet uitgezonden beeldmateriaal van het twee uur durende interview. In één segment vertelt Meghan Markle over haar vervreemde vader.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Thomas Markle

In mei 2018, een week voor het huwelijk van prins Harry en Meghan, werd het verhaal bekend dat de vader van Meghan, Thomas Markle, verschillende paparazzifoto's maakte. Meghan vertelt aan Oprah dat haar vader voor meer dan een jaar het doelwit was van de roddelbladen - en dat ze zelfs zo ver gingen dat ze in het appartement naast hem introkken. ‘Er was zo'n obsessie over alles wat in mijn wereld gebeurde,’ zegt ze. Maar toen Meghan haar vader vroeg of het waar was of niet, was hij niet eerlijk tegen haar. Hoewel Meghan zegt dat ze gelooft dat de kranten ‘het nieuws niet rapporteren, maar het nieuws zelf maken’, zegt ze ook dat ‘iedereen verantwoordelijk is.’ Ze richtte zich daarmee naar haar moeder, Doria Ragland, die de gehele tijd stil bleef.

Halfzus Samantha

Toen de hertogin werd gevraagd naar haar halfzus, Samantha, die regelmatig met de media praat, antwoordde ze: ‘Ik voel me niet op mijn gemak om te praten over mensen die ik niet ken.’ Ze voegde eraan toe dat de laatste keer dat ze Samantha zag achttien of negentien jaar geleden was. In haar antwoord op een vraag over Samantha's recente tell all-boek, zei Meghan: ‘Ik denk dat het heel moeilijk is om alles te kunnen vertellen als je me niet kent.’

Meghan en Harry in de schijnwerpers

Het ex-royal koppel spreekt ook over hoe de berichtgeving rond Meghan anders was dan die van eerdere koninklijke leden. Ten eerste kwam dat door haar nationaliteit: het feit dat ze Amerikaans is, vertelt het paar, leidde tot meer wereldwijde belangstelling. Ten tweede spelen social media nu een veel grotere rol dan toen bijvoorbeeld prins William en Kate Middleton aan het daten waren.

En dan was er ook de dubbele raciale identiteit van Meghan. Meghan erkent dat elk lid van de koninklijke familie het moeilijk had in de schijnwerpers, waarbij ze het voorbeeld geeft van Kate Middleton die waity Katie werd genoemd. 'Ik kan me voorstellen dat dat heel moeilijk was,’ zegt ze. ‘Maar dit is niet hetzelfde. Onbeleefd en racistisch zijn is niet hetzelfde.’

Oprah over deelname van het koppel

Gayle King interviewde Oprah Winfrey tijdens het programma. Op de vraag waarom het stel besloot deel te nemen aan het interview, antwoordde ze: ‘Ik denk dat ze ermee instemden het te doen, het wilden doen en er klaar voor waren. Want als er al jaren over je gelogen is ... Je kunt dat alleen begrijpen als dit in je eigen kantoor of in je eigen familie plaatsvindt. Als mensen dingen over je zeggen die niet waar zijn, en hoe kwetsend dat is ... Stel je dat eens voor over een periode van maanden en jaren.’

Het interview van prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey kun je in Nederland zien op dinsdag 9 maart 20.30 uur op net5.

Shop Vogue's Fashion Favorites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle