Jennifer Lopez reageert op geruchten over relatiebreuk met Alex Rodriguez

Zijn JLO en A-rod uit elkaar, ja of nee? In een Instagram-video maakte Jennifer 'for once and for all' duidelijk hoe het zit.

De relatie tussen de Amerikaanse multitalent Jennifer Lopez en de zes jaar jongere ex-honkballer Alex Rodriguez stond de laatste tijd onder vuur. De twee, inmiddels twee jaar verloofd, zouden volgens geruchten een einde maken aan hun relatie. In een Instagram-video van een compilatie aan filmpjes van JLO onder de muziek van Saweetie, reageerde de 51-jarige zangeres op de geruchten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Relatieproblemen

Jennifer en Alex, die inmiddels samen zijn sinds 2017, zouden de laatste tijd serieuze relatieproblemen hebben. Vorige maand werd er gespeculeerd over een mogelijke affaire van A-Rod met realityster Madison LeCroy. En hoewel die geruchten nooit bevestigd zijn, liep de commotie rond de Hollywood-relatie flink op. Met als kers op de taart een bericht van TMZ afgelopen vrijdag dat het koppel de verloving zou hebben verbroken en na vier jaar samenzijn uit elkaar zou gaan.

Einde aan de geruchten

JLO en A-Rod meldden vervolgens zaterdag aan TMZ dat de berichten over de schijnbare breuk sterk aangedikt zijn en dat ze zich juist 'door hun problemen heen willen werken.' De relatieproblemen worden verder niet ontkend, maar wel zeggen Jennifer en Alex dat deze niets te maken zouden hebben met een derde partij (geen Madison dus). Het koppel liet verder niets weten over de plannen van hun aanstaande huwelijk.

JLO's Instagram-video

Het contact met TMZ was kennelijk niet genoeg voor JLO, want zondag postte ze een video met dubbele betekenis op haar Instagram: een videocompilatie op de muziek van rapper Saweetie. In de compilatie zijn meerdere krantenkoppen over de zogenaamde breuk tussen JLO en A-Rod verwerkt, waarna een filmpje van Jennifer verschijnt waarin ze 'jullie zijn dom' zegt. Jennifer verwijst ermee naar alle geruchten over de break up. Alhoewel A-Rod momenteel in Miami zit en JLO bezig is met het opnemen van een film in de Dominicaanse Republiek, zullen ze hun weg naar elkaar vast terugvinden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity