Prinses Eugenie deelt überschattige Moederdag foto van haar pasgeboren zoon

Via haar Instagram-account deelt prinses Eugenie ter ere van Moederdag de liefste foto van haar pasgeboren zoon August.

Het is alweer een maand geleden dat prinses Eugenie van haar eerste kind beviel, August Broosbank. Dat de royal een trotse moeder is, is duidelijk te zien aan de schattige foto's die ze deelt via haar Instagram-account. Maar de foto die ze ter ere van Moederdag deelde, is de schattigste foto tot nu toe.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerste keer moederdag

Afgelopen zondag vierde het Verenigd Koninkrijk Moederdag. Voor prinses Eugenie, die afgelopen maand moeder werd van baby August Philip Hawke Broosbank, was deze dag extra speciaal. Het was namelijk de eerste keer dat Eugenie deze dag als moeder vierde. En dat ze daar ongelofelijk trots op is, liet ze haar volgers via haar Instagram-account weten. 'Ik ben zo blij dat ik Augusts moeder ben. En zoals jullie kunnen zien ben ik aan het genieten van mijn eerste Moederdag', schrijft de prinses onder een foto van baby August.

Konijnenpantoffels

Op de foto die Eugenie ter ere van Moederdag deelde, is te zien hoe August tussen een bloemenveld van narcissen op een deken ligt. Om warm te blijven draagt hij een witte gebreide muts en een bijpassend vest. En aan zijn konijnenpantoffels te zien, is August ook al helemaal in de stemming voor de Paasdagen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Throwback-foto

Voor Moederdag deelde Eugenie niet alleen een überschattige foto van haar pasgeboren zoontje, maar verraste haar volgers ook met een foto uit de oude doos. Op de throwback-foto uit maart 1990 zagen we baby Eugenie in de armen van haar moeder, Sarah Ferguson. Met de foto liet de prinses weten dat ze tijdens deze speciale dag ook aan haar moeder dacht. 'Ik vier vandaag ook mijn eigen moeder, zij heeft mij zoveel geleerd.'

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity