Meghan Markle eist dat ze het bewijs uit het pestonderzoek van Buckingham Palace mag zien

Meghan Markle zou volgens Buckingham Palace het personeel gepest hebben.

Meghan Markle eist inzage in het pestonderzoek dat naar haar loopt in Buckingham Palace. Ze zou namelijk door personeel worden beschuldigd van pestgedrag. Meghan heeft de beschuldigingen direct ontkend, en wil inzage in alle documenten, e-mails en sms-berichten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghans pestonderzoek

Volgens de Daily Mail heeft Meghan 'Buckingham Palace geschreven om inzage in alle documenten, e-mails of sms-berichten met betrekking tot de klacht over pesten tegen haar.' Een senior Buckingham Palace-bron vertelde de publicatie dat het kantoor van Meghan 'geschreven heeft om het bewijs te vragen' van het koningshuis. Het verzoek van Meghan is naar verluidt doorgestuurd naar Prins Charles, wiens 'naaste assistenten nu bestanden doorzoeken', aldus de Daily Mail.

Beschuldigingen van pesten

Buckingham Palace beloofde een onderzoek te starten nadat beschuldigingen van Meghans pestgedrag gepubliceerd werden in een artikel in de Times of London op 2 maart. 'Het koninklijk huis heeft al jaren een beleid voor waardigheid op het werk en tolereert geen pesterijen en intimidatie op de werkplek,' zei Buckingham Palace in een verklaring.

Meghan ontkent

Meghan heeft de beweringen direct ontkend. 'De hertogin is bedroefd door deze nieuwe aanval op haar karakter, in het bijzonder als iemand die zichzelf het doelwit is geweest van pesten en die zeer toegewijd is aan het ondersteunen van degenen die pijn en trauma hebben meegemaakt', zei een woordvoerder van Meghan in een verklaring nadat het Times van Londen artikel verscheen. 'Ze is vastbesloten om door te gaan met het opbouwen van medeleven over de hele wereld en zal ernaar blijven streven om het goede voorbeeld te geven en te doen wat goed is.'

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle