Meghan Markle heeft wellicht een geheim plan voor Amerikaans presidentschap

Is het zo? Wil Meghan Markle president worden? De geruchten doen in ieder geval wel de ronde. Lees mee.

Als je dacht dat het nu wel klaar zou zijn met alle ophef rondom het tell all-interview van prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey, dan heb je het mis. Want opnieuw worden nieuwe geruchten over Meghan Markle onthuld. En dan niet over haar zoontje Archie maar over een geheime ambitie om president van Amerika te worden. Ja dat lees je goed.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Afstand van de media, of toch niet?

Hoewel prins Harry en Meghan Markle in het verleden zich openlijk uitten juist graag afstand te houden van de media, sociale media en publiciteit, geven hun recente acties het tegendeel weer. Na het koninklijke huis te hebben verlaten om een rustiger, 'gewoner' leven te leiden, namen Harry en Meghan wel deel aan een sensationeel interview met Oprah Winfrey. Meghan lijkt soms een wandelende contradictie en opnieuw lijkt het erop dat de hertogin van Sussex de spotlights eigenlijk wel ziet zitten.

Meghan's politieke ambitie

Geruchten gaan dat Meghan Markle haar zinnen zet op het Witte Huis. Het is geen geheim dat de ex-royal en voormalig actrice Meghan Markle politieke ambities heeft. In juni 2020 gaf de 70-jarige socialiste Lady Colin Campbell, ook schrijfster van de bestseller biografie Diana in Private: The Princess Nobody Knows, al aan dat Meghan's verhuizing naar Amerika deel zou zijn van haar politieke plan. 'Alles wat ze doet, het verlaten van de koninklijke familie en de verhuizing terug naar Amerika is allemaal deel van haar plan en ze neemt prins Harry erin mee,' vertelde Lady Colin.

President van Amerika

Volgens de Daily Mail zou Meghan graag een gooi willen doen naar het Amerikaanse presidentschap. Een veteraan van de Amerikaanse regering die sterke banden heeft met Washington, en verder niet bekend wordt gemaakt, vertelt de krant dat Meghan Markle het interview met Oprah Winfrey strategisch zal gebruiken om haar politieke carrière te lanceren. Ook zou Meghan aan het netwerken zijn met senior democraten. Het uiteindelijke plan is om over vier jaar tegen Joe Biden te strijden voor het Amerikaanse presidentschap, waarmee ze (als ze succes behaalt) de eerste, vrouwelijke president van Amerika zal worden.

Gaat het echt gebeuren?

Of de bron echt betrouwbaar is en of de geruchten waar zijn, is niet zeker. Afgelopen zondag wilde Meghans team geen commentaar geven op de geruchten. Of dat nog zal gebeuren is de vraag, maar in 2024 zal er in ieder geval meer duidelijk zijn, mocht Meghan het presidentschap willen beklimmen. Meghan's biograaf, Omid Scobie, beweert echter ook dat de voormalige actrice 'haar ogen gericht heeft op het Amerikaanse presidentschap,' vertelt Vanity Fair. 'Meghan is de belichaming van de American Dream. Op een dag kunnen we Meghan president zien worden,' vertelt de auteur van Finding Freedom: Harry, Meghan And The Making Of A Modern Royal Family.

Shop Vogue's Fashion Favorites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle