Dua Lipa's nieuwste look doet denken aan een 90's Naomi Campbell

Beter goed gejat dan slecht verzonnen, zeggen we altijd maar zo.

Als íemand de koningin der glitters is, is het Dua Lipa wel. De zangeres verscheen tijdens de Grammy Awards van dit jaar niet in één, twee, maar drie (!) twinkelende looks. Vooral haar laatste mini dress is het bespreken waard, omdat-ie sterk doet denken aan een van de meest iconische 90's looks van Naomi Campbell.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dua Lipa bij de Grammy's

Dua Lipa ontving maar liefst drie nominaties voor de 63e ceremonie van de Grammy's. Uiteindelijk ging ze met één felbegeerd beeldje naar huis: die van 'Beste Popalbum van het jaar'. Voor de gelegenheid verscheen ze eerder al op de rode loper in een roze-blauwe (custom made) jurk van Versace, en klom ze later op het podium in een felroze exemplaar van hetzelfde Italiaanse modehuis. Aan geweldige looks geen gebrek.

Versace-jurken

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, blijkt nu dat ze óók nog eens een derde Versace-jurk heeft gedragen (die wederom een lust voor het oog is). Op het glitterontwerp zijn een aantal vlinders te zien, in verschillende kleuren. Om het feest compleet te maken zorgde haar liefde Anwar Hadid voor de ballonnen en piñatas, die perfect bij het vlinderthema passen. Het winnen van een Grammy mag immers gevierd worden, en goed ook.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Naomi Campbell als inspiratie

Mocht haar minijurk je nou ergens aan doen denken: dat kan goed kloppen. Het ontwerp lijkt op een moderne interpretatie van een 90's Naomi Campbell, die in 1999 gefotografeerd werd in een (inmiddels iconische) look van Versace's Lente/Zomer 1999 collectie. De foto met Kate Moss ging destijds de wereld over, en is nog steeds even inspirerend. Dua Lipa combineerde haar jurk met een paar hakken van Versace's Lente/Zomer 2020 collectie, waarmee het geheel meteen fantastisch in de tijdsgeest van nu past. De 90's are alive, en dat willen we graag nog even zo houden.

naomi campbell en kate moss in 1999
Getty Images


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity