Hailey Bieber vertelt over haar struggles tijdens huwelijk met Justin Bieber en haar bekendheid

Na twee jaar huwelijk met Justin Bieber, vertelt Hailey openhartig over haar problemen tijdens hun huwelijk en waarom ze de pandemie juist als een zegen ziet.

Het 24-jarige topmodel Hailey Bieber en de 27-jarige zanger Justin Bieber zijn inmiddels twee jaar getrouwd. In een Zoom-gesprek vertelt Hailey vanuit haar huis vertrouwelijk over haar huwelijk met Justin Bieber.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De vrouw van

Alhoewel Hailey zelf ook redelijk in de spotlight staat als bekend model en het gezicht van onder anderen Calvin Klein, Levi's en Versace én met meer dan dertig miljoen volgers op Instagram, werd de publieks- en paparazzidruk te hoog toen ze vaker aan JB's zijde kwam te staan. 'In het begin van ons huwelijk wilde ik me verstoppen,' vertelt Hailey, 'iedereen bemoeide zich zo met mijn wereld. Ik dacht alleen maar 'kan ik niet een beetje van mijn anonimiteit terugkrijgen?'' Vorig jaar besloot ze dan ook om de reacties van vreemden uit te zetten op Instagram, dat zou zorgen voor meer privacy. En om haar eigen stem terug te krijgen begon ze deze maand haar eigen Youtube-kanaal, waar ze ook serieuzere onderwerpen wil gaan bespreken die dicht bij haar staan, zoals geloof en zelfliefde.

Hailey over de pandemie

In vergelijking met een groot aantal mensen ziet Hailey de pandemie als een zegen voor zichzelf en haar huwelijk. 'We kregen zoveel tijd voor ons samen, alleen. Het voelt bijna als een lange fijne vakantie waarin we de hele tijd samen kunnen zijn,' vertelt Hailey over de voordelen van de pandemie. Ook door het dragen van de mondkapjes, een ware stoornis voor velen, voelt ze zich meer beschermd. 'Ineens kan de paparazzi mijn gezicht niet meer zien. Ik ben een jonge vrouw, en het is heel raar dat al die volwassen mannen je de hele tijd volgen. Ik ben er nog steeds niet aan gewend, en ik denk niet dat ik er ooit aan moet wennen, want het is raar en niet normaal. Eerlijk gezegd zal ik misschien nooit stoppen met het dragen van een mondkapje in het openbaar,' vertelt ze.

Onvoorwaardelijke liefde

Ondanks Haileys persoonlijke struggles en de moeilijke periode aan het begin van haar huwelijk met Justin, weegt haar liefde voor de superster een stuk zwaarder. 'Is een relatie moeilijker in de publieke belangstelling? Absoluut. Maar ik denk dat wij tweeën gegrond zijn op ons geloof. Ik zeg niet dat het geen werk vereist, we praten met een therapeut. We doen wat we moeten doen. Maar ik ben positief en zie mezelf voor altijd met hem,' vertelt ze.

Shop Vogue's Fashion Favorites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity