6 x fun facts die je nog niet wist over Gigi Hadid

Lees de leukste feiten over het half-Nederlands topmodel Gigi Hadid.

fun-facts-gigi-hadid
Alique, Vogue Nederland, november 2015

Social supermodel Gigi Hadid, geeft ons via social media graag een kijkje in haar uiterst interessante leven. Toch zijn weinig mensen op de hoogte van bepaalde opvallende weetjes. Van haar link met Kendall Jenner tot haar favoriete Instagram-accounts: wij hebben de 6 leukste weetjes over de half-Nederlandse Gigi Hadid op een rij gezet.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Calorie killer

When Subway needs a new spokesperson.. ;) @nlvogue

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Wie had gedacht dat een sex bomb als Gigi graag een calorie bomb naar binnen werkt? Haar killer body doet anders vermoeden, maar Gigi blijkt stiekem dol op Hollandse poffertjes en friet met mayonaise.

2 It's in the family

Dream team #Vogue

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Gigi en Kendall Jenner zijn niet alleen BFFs, maar indirect ook familie van elkaar. Het zit namelijk zo: Gigi's moeder Yolanda Foster is getrouwd met David Foster, de ex-man van Linda Jenner (nu Thompson), die weer de ex-vrouw is van Caitlyn Jenner. Kan je het nog bijhouden?

3 Muzikaal

HOW DEEP IS YOUR LOVE @calvinharris @disciples_ldn :: video on its way..

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Hoewel ze (voorlopig) geen carrière als actrice ambieert, wordt ze graag gecast voor videoclips. Ze speelde al in de videoclips voor Simple Things van Miguel (als zijn love interest), Surfboard van inmiddels ex-vriend Cody Simpson (wederom als love interest), Calvin Harris' How Deep Is Your Love én als sidekick van vriendin Taylor Swift in Bad Blood. Nu blijkt ze ook Cake By The Ocean, de clip van haar ex-vriend Joe Jonas' nieuwe band DNCE, geregisseerd te hebben.

4 Cody's kiekjes
Gigi HadidInstagram

Zelf is Gigi een grote ster op Instagram met maar liefst 44,2 miljoen volgers, maar stiekem gluurt ook zij graag op andere profielen. Haar favoriete accounts zijn die van Humans of New York, met verhalen en portretten van mensen op straat, en die van Cody Simpson: 'Dat is m'n ex-vriend, maar hij plaatst coole foto's – let's give it to him!'

5 Jelena Hadid

Gigi heet helemaal geen Gigi. Haar officiele naam is Jelena Noura Hadid. Toen ze op de basisschool een meisje genaamd Helena in de klas had zitten, raakte de lerares in de war. Jelena's moeder Yolanda zei toen dat ze haar dochter wel eens Gigi noemde. Sindsdien is het model niet meer anders genoemd.

6 Genius Gigi

#ClassOf2013

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid: Gigi laat vaker weten dat ze niet haar hele leven lang model wil blijven en wil voor de zekerheid een goede diploma op zak. Hoewel ze door haar drukke agenda een tussenjaartje had genomen, begon Gigi aan haar studie criminologie aan The New School in New York: 'Wie weet? Ik kan nog altijd een factchecker worden bij CSI,' grapt ze. Misschien toch een acteercarrière proberen?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid