Top 5 best read: week 48

Dit was het nieuws van deze week.

Louis Vuitton: Front Row - Paris Fashion Week - Menswear Spring/Summer 2019
Pascal Le SegretainGetty Images
Deze week was Karl Lagerfeld in het nieuws, vanwege een nieuw voorkomen. De ontwerper was in Parijs te zien in een onverzorgde look, vooral zijn tanden zorgde voor veel ophef. Ook Meghan Markle was gesprek van de dag, nadat zij een werkbezoek met prins Harry cancelde, vanwege oververmoeidheid. Dit was het nieuws van deze week.

The Duke And Duchess Of Sussex Visit New Zealand - Day 4
Pool/Samir HusseinGetty Images
1 van 5
Meghan annuleert werkbezoek

Meghan Markle heeft haar geplande bezoek met prins Harry aan het Afrikaanse land Zambia moeten annuleren. Niet alleen het zikavirus maar ook de oververmoeiheid van Meghan zou een van de redenen zijn dat de hertogin heeft besloten niet mee te gaan.

Celebrity Sightings in New York City - October 24, 2018
GothamGetty Images
2 van 5
Bella's voedingsdeskundige klapt uit de school

Bella Hadid blijft ver weg van hypes als het gaat om voeding. Haar voedingsdeskundige Dr.Charles Passler klapt uit de school en onthult dat veel proteïnen, weinig koolhydraten en gezonde vetten key zijn in Bella's eetpatroon.

Christmas Lights Launch On The Champs Elysees In Paris
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images
3 van 5
Karl Lagerfelds gebit is gesprek van de dag

De 85-jarige Karl Lagerfeld verscheen deze week bij een nationaal evenement in Parijs, tijdens het jaarlijkse aansteken van de kerstverlichting op de Champs Elysées. Hoewel de Duitse ontwerper zijn kenmerkende zwarte look droeg, met een jas van Chanels Métiers d'Art collectie uit 2010, waren zijn baard en tanden minder verzorgd, waardoor het internet los ging.

French President's Wife Brigite Macron Welcomes Head Of States' Partners At Chateau De Versailles
Pierre SuuGetty Images
4 van 5
Melania Trump onthult kerstdecoratie
Het Witte Huis heeft diens kerstdecoratie onthuld in een video. En die is dit jaar nóg extravaganter. Het presidentiële onderkomen mocht omtoveren tot een waar kerstspektakel, met bloedrood als hoofdkleur.

Members Of The Royal Family Attend St Mary Magdalene Church In Sandringham
Chris JacksonGetty Images
5 van 5
Meghans personal assistant vertrekt

Een van de naaste koninklijke medewerkers van Meghan Markle zou per direct zijn vertrokken, aldus The Daily Mail. Naar verluidt was zij de De Hertogin van Sussex's persoonlijke assistent.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Celebrity