Top 5 best gelezen wedding artikelen van 2018: van de Royal Wedding tot Meghans tweede bruidsjurk

We blikken terug op een fantastisch jaar vol wedding specials.

Photograph, White, Black, Black-and-white, Bride, Monochrome photography, Dress, Hairstyle, Snapshot, Monochrome,
Getty Images

Nu dat het einde van het jaar in zicht is, komt het niet als een verrassing dat Meghan Markle's bruiloft met prins Harry de meest opmerkelijke bruiloft van 2018 was. Samen met nog 22 miljoen kijkers zaten we allemaal aan het televisiescherm gekluisterd op 19 mei, om de hertogin van Sussex te zien arriveren aan St. George’s Chapel in Windsor Castle. Niet alleen was het gehele Brits koningshuis aanwezig, van Kate Middleton tot de koningin Elizabeth, maar ook Meghan's Hollywood-vrienden waren aanwezig zoals Priyanka Chopra en Sarah Rafferty. Met veel plezier bekeken wij allemaal hoe de hertogin in een custom Givenchy-jurk naar haar prins toeliep. Als je nou net zoals wij nog steeds enthousiast bent over de royal wedding bekijk dan hier de top 5 wedding artikelen, allemaal gefocust op Meghan Markle's speciale dag.

White-collar worker, Formal wear, Smile, Suit, Businessperson, Photography, Fun, Technology, Gesture, Electronic device,
Getty Images
1 van 5
Meghan Markle's avondjurk voor de Royal Wedding is ontworpen door Stella McCartney

De inmiddels gehuwde vrouw en Duchess of Sussex, Meghan Markle, verscheen tijdens de kerkceremonie op 19 mei in St George's Chapel in een custom Givenchy-trouwjurk, ontworpen door de Britse Clare Waight Keller. Voor haar tweede bruidslook, de avondjurk, koos Markle weer voor een Engelse designer, namelijk Stella McCartney. De gevierde modemaker en dochter van levende muzieklegende, Paul McCartney, staat bekend om haar moderne, vrouwelijke stijl.

 Top 10 best gelezen wedding artikelen van 2018
Getty Images
2 van 5
Royal Wedding uitzending: bekijk live de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry

Op zaterdag 19 mei was de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry. Het hele festijn werd live uitgezonden en zo'n 22.8 miljoen mensen bekeken de royal wedding. Het stel trouwde in St. George’s Chapel in Windsor Castle, waar niet alleen het hele Britse koningshuis aanwezig was maar ook veel van Meghan's Hollywood vrienden zoals George en Amal Clooney en Oprah Winfrey. Voor meer nieuws over het royal koppel; bekijk onze Meghan Markle artikelen.

Top 10 best gelezen wedding artikelen van 2018
Getty Images
3 van 5
De bruidsjurk van Meghan Markle: alles wat je wil weten

Voor de bruiloft van Meghan Markle was het grootste moment van de dag de onthulling van Meghan's bruidsjurk op het moment dat ze St. George Chapel binnenstapte. Meghan Markle arriveerde in een custom Givenchy die door de Britse Clare Waight Keller ontworpen was. Waight Keller was toen net aangesteld als creative director bij het Franse modehuis. Meghan wou het succes van een leidend Brits talent uitlichten die tot nu toe nu aan het hoofd van drie wereldwijde invloedrijke modehuizen stond: Pringle of Scotland, Chloé en Givenchy.

Top 10 best gelezen wedding artikelen van 2018
Getty Images
4 van 5
The look of love: Meghan & Harry’s onconventionele trouwfoto’s

Op vrijdag 12 oktober publiceerde Kensington Palace de officiële foto’s van Meghan Markle en prins Harry's huwelijksdag. We zien het echtpaar te midden van familieleden en de bruidskinderen. De trouwfoto’s zijn gemaakt door Alexi Lubomirski, die ook de verlovingsfoto’s maakte. Als locatie werd The Green Drawing Room in het Windsor Castle gekozen, wat mooi past bij de groene jurk van koningin Elizabeth en de boeketten van de bruidskinderen.

Top 10 best gelezen wedding artikelen van 2018
Getty Images
5 van 5
Meghan Markle's beauty bruidslook: alles wat je wil weten

Voor de royal bruiloft arriveerde de hertogin in een au naturel beautylook. Dit komt niet als een verrassing als we Meghan's beautytransformatie van de afgelopen twaalf jaar bekijken. Nu ze als Britse royal door het leven gaat, lijkt haar standaard naturel look steevast hetzelfde. Toch springt haar bruidsbeauty in het oog. Hoe komt ze aan zo'n prachtig stralende huid? Van de make-up tot het haar: lees hier alles wat je wil weten over Meghan Markle's bruidslook.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Meghan Markle