Deze beroemdheden verwachten een baby in 2019

Van Meghan Markle tot Amy Schumer, deze celebrities mogen dit jaar een kindje verwelkomen.

beroemdheden-zwanger-baby-2019
Tristan Fewings/BFCGetty Images

In 2018 hebben al veel baby's van beroemdheden het levenslicht gezien. Zo mochten rapster Cardi B, actrices Claire Danes, Kate Hudson en Diane Kruger, en modellen Candice Swanepoel en Chanel Iman dit jaar een kindje verwelkomen. Daarnaast bevielen ook Kate Middleton én zusje Pippa van een zoon. Welke celebrity baby's kunnen we in het nieuwe jaar verwachten? Vogue zette alle beroemde vrouwen (of vrouwen van beroemde mannen) op een rij die in 2019 een kindje krijgen, van Meghan Markle tot Amerikaanse comedienne Amy Schumer.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Kim Kardashian

Na de geboorte van hun derde kind, Chicago West, hebben Kim Kardashian en Kanye West bekend gemaakt hun vierde spruit te verwachten. Het vierde en naar verluidt laatste kind van het stel zal via een draagmoeder ter wereld komen, wat ook het geval was bij Chicago. Het koppel heeft ook het geslacht al bekend gemaakt: North, Saint en Chicago krijgen er in 2019 een broertje bij!

2 Jessica Chastain

Hoewel Jessica Chastain haar zwangerschap zowat volledig buiten de schijnwerpers heeft weten te houden, weten we het eindelijk: de actrice heeft eind vorig jaar een kindje gekregen. Dat heeft ze bevestigd op Instagram met een foto waarop ze een baby vasthoudt. Eind vorig jaar berichtten verschillende media dat de Amerikaanse actrice en haar echtgenoot Gian Luca Passi een dochter hadden verwelkomd. Het meisje, dat de naam Giulietta zou hebben gekregen, werd geboren via een surrogaatmoeder. Officieel geen 2019-baby, maar toch mag 'ie erbij.

3 Meghan Markle
Tristan Fewings/BFCGetty Images

2018 was hét jaar van Meghan Markle. Niet alleen trouwde ze met prins Harry en werd ze in één klap een Britse royal, ook maakte ze afgelopen oktober haar zwangerschap bekend, toen ze zo'n drie maanden zwanger was. Inmiddels zit de hertogin van Sussex op zes maanden, en kunnen we de royal baby in het voorjaar van 2019 verwachten. Tot die tijd showt Meghan haar stijlvolle zwangerschapslooks.

4 Lily Aldridge

Op 19 augustus 2018 maakte model Lily Aldridge bekend haar tweede kindje te verwachten met Kings of Leon-frontman Caleb Followill. Het stel trouwde in 2011 en kreeg een jaar later hun eerste kindje: dochter Dixie Pearl. Gezien de datum gaat het Victoria's Secret model hoogstwaarschijnlijk tussen nu en een maand bevallen. We keep you posted!

5 Jamie Dornan en Amelia Warner
David M. BenettGetty Images

Fifty Shades-acteur Jamie Dornan en zijn vrouw Amelia Warner verwelkomen alweer hun derde kind in 2019. Het koppel trouwde in 2013 en heeft samen al twee dochters, Elva en Dulcie.

6 Natasha Poly

Het Russische model Natasha Poly (33) is in verwachting van haar tweede kind met haar Nederlandse man Peter Bakker. Dat maakte ze afgelopen november bekend op Instagram. Poly is sinds 2011 getrouwd met de Nederlandse zakenman en ze hebben al een vijf-jarige dochter genaamd Aleksandra Christina.

7 Amy Schumer

Een week nadat Meghan Markle haar zwangerschap bekend maakte, kwamen ook comedienne Amy Schumer en haar man Chris Fischer met het nieuws een baby te verwachten. De 37-jarige Amy koos, niet geheel onverwacht, om er een aparte wending aan te geven. Op de Instagram-post photoshopte ze haar hoofd en dat van haar man op een bestaande foto van Meghan Markle en Prins Harry tijdens de Royal Tour.

8 Benedict Cumberbatch en Sophie Hunter
Dan MacMedanGetty Images

Hollywood-koppel Benedict Cumberbatch en zijn vrouw Sophie Hunter mogen hun derde kindje verwelkomen dit jaar. Hoewel de twee het zelf niet bevestigd hebben, werd er bij Hunter een babybuik gezien in september 2018. Het stel, dat in 2015 in het huwelijksbootje stapte, hebben samen al twee kinderen, zoons Hal en Kit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws